ANITA SE SRUŠILA NAKON ŠTO JE ANĐELO ŠUTNUO: Potpuno se ODUZELA, odmah joj pomogli (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna drama u rijalitiju!

ANITA SE SRUŠILA NAKON ŠTO JE ANĐELO ŠUTNUO: Potpuno se ODUZELA, odmah joj pomogli (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović, učesnica rijaliti programa "Elita", suočava se sa teškom emotivnom situacijom nakon raskida sa cimerom Anđelom Rankovićem. Njena tuga je očigledna, a njeno ponašanje u kući jasno odražava unutrašnju borbu koju proživljava.

Slađa Lazić, cimerka Anite Stanojlović, pokušava da je uteši i pruži podršku u ovim teškim trenucima. Anita iznosi svoje emocije i dileme, a Slađa nastoji da je razume i da je ohrabri.

- Meni je Anđelo rekao da je normalno da sedi s nekom ku*om s kojom je imao nešto, da li sam ja zbog toga luda? - pitala se Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita se raspada nakon raskida sa Anđelom

- Ne, nisi. Ti jesi divna, ali si mlada i jako si posesivna - odgovorila joj je onda Slađa, što možete pogledati i na snimku koji sledi.

Stanojlovićeva je, međutim, nastavila u svom stilu, te istakla kako smatra da sad opet "izgleda kao da je ona najgora, a Anđelo najbolji".

- Naravno da si ljubomorna, pogledaj kakvog frajera imaš pored sebe - nastavila je Slađa da je teši i opravdava njeno ponašanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Anita Stanojlović pričaju nakon njenog raskida sa Anđelom

- Kakav frajer? On može da nađe lepu, a ja boljeg frajera... - odgovorila joj je na to prijateljica.

Podsećanja radi, odnos Anite Stanojlović i Anđela Rankovića je poslednjih nekoliko turbulentan. Njih dvoje se sve više svađaju, a sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do ozbiljnog haosa. Anita je donela odluku da raskine sa Anđelom zbog njegovih izjava, a on ju je ponizio kao nikad do sad. Iako se učinilo da su tokom noći zaboravili sve sukobe, Anita i Anđelo su danas nastavili raspravu, a Ranković je naglasio da više ne može i ne želi da trpi Anitine prebačaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading