ŠA OSVOJIO TITULU BEDNIKA: Najstrašnije PONIZIO bivšu suprugu Vanju, ono što je rekao PREVRNUĆE vam stomak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da je ovo rekao?!

ŠA OSVOJIO TITULU BEDNIKA: Najstrašnije PONIZIO bivšu suprugu Vanju, ono što je rekao PREVRNUĆE vam stomak! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, uprkos svim moralnim propustima, privukla je veliku pažnju javnosti. Njihova veza je započela dok su oboje bili zauzeti, Nenad u braku, a Miona u vezi sa Stanislavom Krofakom. Ovakvo ponašanje izazvalo je osude, ali njih dvoje smatraju da su samo još jedan primer preljube koja se dešava svuda oko nas.

Međutim, ono što je posebno zaprepastilo javnost jeste Nenadovo ponašanje prema bivšoj supruzi, Vanji Ignjatović. Naime, u toku noći, reper je razgovarao sa cimerima i partnerkom, čime je pokazao nedostatak poštovanja prema njoj. U tom razgovoru, čuli su se niz uvreda na račun Vanjinog morala, što je izazvalo oštru osudu javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Ša proziva Vanju

Jedan od cimera, Marko Đedović, izneo je svoje mišljenje o Stanislavu, a Miona se ubrzo ubacila u razgovor, podržavajući te tvrdnje. Ovakvo ponašanje samo je dodatno produbilo skandal, dok su Ša i Đedović iznosili svoje stavove o Ignjatovićevoj, dodatno je blateći.

- Evo, ja ga pitao danas jesi li je pr*ao (Stanislava), on se ubi od smeha - rekao je Marko Đedović.

- Ma, njemu je to super - ubacila se Miona.

- On je zagrejan za nju, ona za njega, imaju nešto, tvrdim - rekao je Ša.

- Ma da, znam ja njega - odgovorila je Jovanovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Ma da, ona je pod*ebljiva - rekao je Đedović.

- Ona je meni pričala da niko neće ženu sa detetom, da joj svi nude svašta da bi dobili nešto - rekao je Ša.

- Kakva li je ona kad otac neće da vidi dete - dodao je Đedović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Titula

24.03.2024 12:51

Ništa manje nije bedan niti Đedović. Kakve "muškarčine" su njih dvojica, ne mogu da verujem o čemu i kako pričaju. Ponašaju se i pričaju kaoo prostitutke koje opravdavaju svoj "posao" a pljuju po onima koje to rade zbog čizama, torbe ili silikona .kao poklona za usluge s. p. Jadna su njih obojica, pljuju sve oko sebeče a sebe ne vide nigde u ljubavnom odnosu. Aleksića ostavila svaka parrtnerka nakon što ga je izvrgla ruglu zbog njegovog ponašanja ili ga opelješila, Đedovića nikad niko nije ni video sa devojkom ili uslikao, nikad nikom nije uputio pozdrav ljubavnog sadržaja. Kako i kome njih dvojica mogu reći bilo šta?

Odgovori 14 0
Skvo

24.03.2024 13:48

@Titula - U pravu si. Ša šutnuo dve zakonite žene zarad mladjih u rijalitima. I, nikom ništa. Sad glumata do imbecilnosti. A Djedovic? Pa on je vazda sedeo pored, i podržavao zgodne muškiće ... Tako da, pametnom dosta

ella

24.03.2024 13:49

@Titula - Upravo tako, da izuzmemo Sha koji je mentalno nedozreo i psihicki labilan ovaj Djedovic je jedna isprazna tv kreatura koja svakome vidi gresku samo sebi nikada. Takvi ljudi se bave analizama tudjih ljubavnih zivota jer su sami prazni i neostvareni, covek je bio blizak sa Franom, ziveo je sa njim, kome on moze drzati govore i moralne pridike hoce li ikada shvatiti da nije najpametniji na svetu nego samo za par nijansi pametniji od ostalih ucesnika i da je tu bas zato sto tu i pripada, klovn pa klovn.

dušanka

24.03.2024 13:25

Užas...sramota...ali za njih...samo što verujem i nadam se da ih Đedović samo tera da pokažu da su DNO DNA...kao ljudi, kao osobe...promašeni u svakom pogledu i MATORI ŠA...A OMLADOJ TZV:NAIVNOJ MIONI DA NE GOVORIM...MUKA MI JE I DA IH GLEDAM, I DA IH SLUŠAM...