KAMERA UHVATILA STANISLAVA NA DELU: Ovo što je uradio Mioni IZLUDEĆE Ša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2024

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne odustaje od merkanje svoje bivše devojke!

KAMERA UHVATILA STANISLAVA NA DELU: Ovo što je uradio Mioni IZLUDEĆE Ša! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok je aktuelna učesnica rijalit šou-programa "Elita", pevačica Miona Jovanović razgovarala sa predstavnicima sedme sile u emisiji "Pitanja novinara" o njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, malo ko je primetio šta je za to vreme radio njen bivši dečko, Stanislav Krofak

Naime, Miona je odgovarala na pitanja o svom turbulentnom odnosu sa Aleksićem i navodnim emocijama koje i dalje gaji prema Krofaku. Međutim, dok su svi bili preokupirani njenim izlaganjem, Stanislav je pažljivo odmerio svaki detalj na telu svoje bivše ljubavi, posebno se zaustavivši na njenoj pozadini.

Podsećanja radi, Stanislav Krofak juče je proslavio svoj 36. rođendan, povodom kojeg je organizovana žurka na imanju u Šimanovcima. Kad je počela proslava u "Dubiozi" svi su prvo primetili slike sa Mionom Jovanović koje su stigle od Stanislavove podrške, a onda je nastao muk, kako bi se pročitale čestitke. Pored toga što su stigle poruke od Panterine zajedničke podrške sa Mionom, dobio je čestitke od porodice, prijatelja, ali i ćerke. 

Međutim, mnogi su očekivali da stigne čestitka Mionine porodice, jer je poznato da su mu se javili pre nego što je ušao u rijaliti, ali se to ipak nije desilo. Međutim, njena majka odlučila je da se oglasi putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i bivšem zetu uputi rođendansku poruku i to sa slikom na kojoj pozira sa Mionom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading