NOVI RASKID U ELITI: Đedović raskrinkao ljubavni par, dobila je ŠUT-KARTU!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na samom početku emisije!

NOVI RASKID U ELITI: Đedović raskrinkao ljubavni par, dobila je ŠUT-KARTU!

Foto: TV Pink/printscreen

Na samom početku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević dao je priliku takmičarima "Elite" da prokomentarišu današnju podelu budžeta ovonedeljnog vođe Žane Đorđević.

Cimeri je nisu ni najmanje štedeli, a tokom komentarisanja Marko Đedović žestoko je spustio Jovanu Cvijanović i otkrio da je popila korpu od Uroša Rajačića zbog svoje ipak ne tako dobre drugarice Maje Marinković

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora komentariše podelu budžeta

- Matora, tebi se nije svideo Žanin komentar? - upitao je voditelj.

- Žana misli da ako nekog prihvatiš stvari kod nekog da ne treba da ih prebacuješ i da čovek postaje isti kao što je njegov partner. Ona ima ozbiljne svađe sa ljudima ovde, ali nije danas iskoristila poidelu da nastavi. Ovo je korektna podela budžeta, to mogu da kažem. Sve je rekla kako jeste i ja nisam bila ironična. Znam šta je mislila kada je rekla da sam prevrtljiva - kazala je Matora.

- Danas su se podsmevali mnogi Žani. Očima ne mogu da je gledaju. Ćutali su samo da bi za večeras bili odmorni i kako bi rekli šta imaju o njoj - rekao je Mića.

- Ovaj Mića je mene optužio danas da sam ja imala nameru da polijem Žanu, a to je notorna laž - kazala je Jovana.

- Lečio svoje frustracije na drugom mestu. Maja ti je trn u oku, obrati se bolje njoj zbog koje te je dečko ostavio - dodao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

- Kako da ne - rekla je Jovana.

Da li će Jovana i Uroš nastaviti vezu ili će on sad da se baci na osvajanje Maje ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading