PAKLENO SUOČAVANJE ŠA I MIONINOG BIVŠEG: Stanislav brutalno ponizio repera, u Beloj kući MUK!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak stigao je u Elitu!

PAKLENO SUOČAVANJE ŠA I MIONINOG BIVŠEG: Stanislav brutalno ponizio repera, u Beloj kući MUK!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši dečko Miona Jovanović, Stanislav Krofak, nakon razgovora u studiju "Elite" uputio se ka Beloj kući, gde ga je čekalo suočavanje sa bivšom devojkom i njim novim 20 godina starijim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša

Takmičarima su popadale vilice kad su ga ugledali na vratima Bele kuće, čim su shvatili da je on Mionin bivši koji će postati njihov cimer. Stanislav je ušao uz pesmu Slobe Radanovića "Bivši".

Na vratima ga je sačekao Lepi Mića, a kako ga niko ne poznaje, Miona je samo Ša potvrdil da se radi o njenom bivšem. 

- Srećan osmi mart. Ja sam vam dobro poznat, Stanislav, dolazim iz Zagreba. Hteo bih da iskoristim ovu priliku da se obratim Ša, kakav ti problem imaš sa mnom? - upitao je on. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Ovo potiče od Nove godine, to me je iziritiralo. Sad imaš pravo, a pretnje i to niko normalan neće da skapira - poručio je reper. 

- Došao sam da mi se izvineš javno, jer si prvi počeo. Ja sam rekao da ćemo da se vidimo i ja sam došao - dodao je Stanislav. 

- Ti znaš da Miona nije sa tobom. Medeved, kačenje narukvica, to je malo glupo - govorio je reper. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša 

Inače, Stanislav je u studiju rekao kako ne postoji mogućnost da se pomiri sa Mionom, čak i da ona od njega traži drugu šansu. 

- Miona je nastavila svoj život, ali me je on (Ša) uvukao u priču. Miona je za mene prošlost, ja se na staro ne vraćam, to je završeno za mene. Mi smo pričali i ja sam shvatila da je najbolji način da ispuni svoje snove - da uđe u Elitu, sve sada vide ljude. Videće da li je ispravnu ili neispravnu stvar uradila. Miona i ja smo se upoznali u Zagrebu, kasnije je živela kod mene, imali smo različite životne ciljeve, ona se bavi pevanjem - rekao je Stanislav na samom početku emisije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

09.03.2024 05:45

Svaka ti čast Stanislave...na svemu...daj Bože da ogavnog Ša...anuliraš...IZDRŽI