VANJA OSVOJILA MIONINOG BIVŠEG: Stanislav se već osvetio Ša, palo ŠOK priznanje uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti da je njegova bivša supruga osvojila Stanislava.

VANJA OSVOJILA MIONINOG BIVŠEG: Stanislav se već osvetio Ša, palo ŠOK priznanje uživo na Pinku!

Foto: instagram.com/printscreen/RTVPink

Večeras je u rijaliti programu "Elita" planiran ulazak Stanislava Krofaka, bivšeg partnera Mione Jovanović, koja je trenutno u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša. Stanislav je otkrio kako planira da se postavi u susretu sa Mionom i Ša, kao i kakva očekivanja ima od njihovog susreta.

Stanislav je stigao u studio, pa istakao da neće pružiti ruku Mioni i Ša, ali je ostao tajnovit u pogledu toga da li očekuje pozitivnu ili napetu reakciju od njih. Njegova izjava ostavlja prostora za različite spekulacije o tome kako će proteći njihov susret, a gledaoci su veoma zainteresovani da vide kako će se odvijati situacija u "Eliti".

Stanislav je, na samom početku emisije, otkrio da je u kontaktu sa Vanjom Ignjatović, Nenadovom bivšom suprugom:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanislav Krofak

 

- Čujem se sa Vanjom, ali ne bih o tome sad pričao, stvarno ništa ne bih govorio. Često se čujemo, ali neću da spominjem, devojka je stvarno na mestu. Nisam imao ništa sa njom, ali je devojka sasvim na mestu - priznao je Stanislav.

- Miona je nastavila svoj život, ali me je on (Ša) uvukao u priču. Miona je za mene prošlost, ja se na staro ne vraćam, to je završeno za mene. Mi smo pričali i ja sam shvatila da je najbolji način da ispuni svoje snove - da uđe u Elitu, sve sada vide ljude. Videće da li je ispravnu ili neispravnu stvar uradila. Miona i ja smo se upoznali u Zagrebu, kasnije je živela kod mene, imali smo različite životne ciljeve, ona se bavi pevanjem - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading