ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U AKCIJI, JANJUŠU IZA LEĐA UGOVARALA TROJKU? Skandalozni video postao viralan, OVAJ detalj je sve šokirao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ponovo uhvaćena u akciji!

ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U AKCIJI, JANJUŠU IZA LEĐA UGOVARALA TROJKU? Skandalozni video postao viralan, OVAJ detalj je sve šokirao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i aktuelna takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Aneli Ahmić uhvaćena je na delu i to Marku Janjuševiću Janjušu, njenom dečku iza leđa. Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak, na kom se dovodi u pitanje da je Aneli komunicirala preko Morzeove azbuke.

Naime, dok je Janjuš bio potpuno odsutan, Aneli je prstima i usnama pokazivala mimiku, tapkajući se po njima, zbog čega su mnogi otvorili teorije zavere, da je ugovorala vrelu kaciju sa Borom Terzićem, zbog kog je već imala problema sa Janjuševićem tokom jučerašnjeg dana. 

- Aneli šalje neke šifre. Ustima i rukom prema Aleksi i Terzi, dok Janjuš nije tu - stoji u opsiu snimka koji je postao viralan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Janjuš je napravio veliku dramu, jer je Aneli flertovala sa Borom, te joj je dečko potpuno zabranio da provodi vreme sa njima. Sada se pojavio novi snimak, na kom se iznose teorije i tvrdnje da je Aneli vrlo vešto Janjušu iza leđa radila ovo. 

Janjušević je pozvao Terzu da popričaju, dok su ostali takmičari vodili porodični sastanak, a kako je Aneli sve vreme dobacivala dok je on pričao sa Borom, bivši košarkaš je doživeo pomračenje, te je počeo da urla iz petnih žila, želeći da otera Ahmićevu od sebe. 

- Jesi li je ti uhvatio za obraze juče? Aneli, šta ne sećaš se! Sedeli smo dole, na trotoaru - pitao je Janjuš. 

 

- Ne znam, ne sećam se - uplašio se Terzić, pa pokušao da zavara trag. 

- Nemojte raditi to! Šta?! Šta? Pitam te šta?! - urlao je Janjuš na Aneli, pa nastavio:

- Ne radi se to, čoveče! Nemojte to raditi, ni ti, ni ona, juče joj daješ musli, grliš se sa njom. Je l' se ja grlim sa nečijom devojkom? Šta ti meni pričaš, dok ja pričam sa čovekom? Šta dobacuješ? Šta ti meni Janjuše? Ko se blamira? Ako se blamiraš, odj**i od mene! - urlao je Janjušević iz petnih žila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading