SKANDALČINA! Janjuš uhvatio Aneli u PREVARI, izbio TOTALNI HAOS u Eliti: Na njegove oči se hvatala sa drugim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš doživeo nervni slom zbog Aneli Ahmić!

SKANDALČINA! Janjuš uhvatio Aneli u PREVARI, izbio TOTALNI HAOS u Eliti: Na njegove oči se hvatala sa drugim! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičar Marko Janjušević Janjuš doživeo je još jedan u nizu nervnih slomova zbog Aneli Ahmić, njegove devojke, koju je uhvatio u akciji sa drugim muškarcem. Naime, Janjuš je pozeleneo od muke kada je juče uhvatio Aneli da se grli i štipka sa Borom Terzićem, koji joj redovno daje slatkiše, pa i musli. 

Janjušević je pozvao Terzu da popričaju, dok su ostali takmičari vodili porodični sastanak, a kako je Aneli sve vreme dobacivala dok je on pričao sa Borom, bivši košarkaš je doživeo pomračenje, te je počeo da urla iz petnih žila, želeći da otera Ahmićevu od sebe. 

Foto: Instagram.com

Janjuš i Aneli Ahmić se posvađali

 

- Jesi li je ti uhvatio za obraze juče? Aneli, šta ne sećaš se! Sedeli smo dole, na trotoaru - pitao je Janjuš. 

- Ne znam, ne sećam se - uplašio se Terzić, pa pokušao da zavara trag. 

- Nemojte raditi to! Šta?! Šta? Pitam te šta?! - urlao je Janjuš na Aneli, pa nastavio:

Foto: Instagram.com

Janjuš i Aneli Ahmić se posvađali

 

- Ne radi se to, čoveče! Nemojte to raditi, ni ti, ni ona, juče joj daješ musli, grliš se sa njom. Je l' se ja grlim sa nečijom devojkom? Šta ti meni pričaš, dok ja pričam sa čovekom? Šta dobacuješ? Šta ti meni Janjuše? Ko se blamira? Ako se blamiraš, odj**i od mene! - urlao je Janjušević iz petnih žila. 

Podsetimo, Janjuš je i pre nekoliko večeri doživeo nervni slom, zbog upaljača oko kog je Aneli Ahmić napravila čitavu frku i dramu, te je na imanju između njih dvoje izbio pravi rat. On joj je poručio da mu ne treba takva, na šta je ona burno reagovala, pa pobegla od njega i plakala je pred ostalim takmičarima, kako bi prikupila sažaljenje njihovo, ali joj ni to nije pošlo za rukom. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

19.02.2024 16:10

Ocigledno je da performans rosavog ne ide onako kako je K....s zamislio. Njegove izjave i komentari su olicenje ekstremno glupog i pokvarenog coveka. On se pita kome smeta njegov seks sa svojom djevojkom posle tragedije sa bratom i pred ocima njegove kcerke i jos uvek vencane zene. Mama ce objasniti njegovoj kcerci da je to tatina djevojka. Rosavi ti si davno dodirnuo dno dna. Naseo si na slatka obecanja da ces dobiti velike pare za ovaj tvoj fejk performans. Narod nije glup i nikada nece poverovati tvojoj kosmickoj ljubavi sa A.....m. Ovo sto nam pruza produkcija da gledamo nikom nije interesantno. Cisti poraz Elite sto i Osman Karic tvrdi.

Ivaso

20.02.2024 22:11

Beskarakterni, besramni magarac,a ne covek.Nije on tinejdzer da ga strast moze zaneti,u stvari on je glup,jadnik. Spominje svoju cerku Krunu,pa kaga od nje nije sramota,te od ucveljene majke,kako ga nije sramota od pokojnog brata... ?? Nikakvog postovanja nije vredan,razvratna,bestidna budaletina Odsustvo svakog stida slika je glupog coveka, (parafraza) rece Frojd