NAKON POMENA, JANJUŠ IDE PRED OLTAR: Sprema svadbu sa Aneli, Ena pala u ZABORAV!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće ponovo da se zakune na večnu ljubav, iako je još uvek u braku!

NAKON POMENA, JANJUŠ IDE PRED OLTAR: Sprema svadbu sa Aneli, Ena pala u ZABORAV!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je javno priznao svoje želje za budućnošću sa Aneli Ahmić, devojkom koju je upoznao u rijalitiju "Elita". Dok je još u zakonitom braku sa suprugom Enom, Janjuš je izneo želju da napravi svadbu sa Aneli nakon razvoda. Ovaj emotivni iskaz izazvao je brojne reakcije javnosti, budući da je Janjušević istakao da je u svom životu iskreno voleo samo dve žene - suprugu Enu i sadašnju partnerku Aneli.

Ja sam se zaljubio više puta u životu, a samo dva puta sam voleo. Prvi put je to bila žena koju sam oženio. U njoj sam video ono što u drugima nikad nisam. Znao sam da će biti dobra majka i dan danas je dobra majka - rekao je Janjuš, pa dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Janjuš i Aneli prave svadbu

Drugi put u životu je upravo ova veza sad, sa Aneli. Zaljubio sam se u nju i to je tako... Tako se osećam! Nadam se da će trajati, jer ja sam neko ko na ljubav gleda isključivo kroz krunisanje brakom. Ja sam sada u jednoj specifičnoj životnoj situaciji i ne mogu baš o tome da razmišljam, ali što da ne... Voleo bih da se to desi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

Inače, iako više nisu zajedno zbog preljube koju je počinio pred kamerama, Marko Janjušević Janjuš i dalje je u zakonskom bratku sa suprugom Enom. Ona se, podsećanja radi, nije pojavila u Prijepolju na četrdesetodnevnom pomenu njegovom najmlađem bratu Mihailu, koji je krajem prošle godine izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome - istakao je bivši košarkaš, pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Ena Janjušević Ena Janjušević Instagram Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga Janjuš Ena janjuš najnovije vesti janjuš vesti Janjuš i Ena Janjuš visina Janjuš i Aneli Janjuš i Aneli akcija Janjuš i Aneli Elita Janjuš i Aneli vrela akcija Janjuš i Aneli Zadruga Aneli Aneli Elita Aneli Zadruga Aneli i Janjuš Aneli i Janjuš akcija Aneli i Janjuš Elita Aneli i Janjuš vrela akcija Aneli i Janjuš Zadruga Aneli i Janjuš svadba aneli ahmić Aneli Ahmić Elita Aneli Ahmić Zadruga Aneli Ahmić biografija kuća Aneli Ahmić Marko Janjušević Janjuš

Komentari (0)

Loading