ANELI AHMIĆ RASKRINKANA DO SRŽI! Ključni dokaz da je sve ISCENIRALA pre Elite, OVIM će je Asmin dokrajčiti!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pred milionima se izlanula!

ANELI AHMIĆ RASKRINKANA DO SRŽI! Ključni dokaz da je sve ISCENIRALA pre Elite, OVIM će je Asmin dokrajčiti!

Foto: ATA Images

Prošle noći u toku emisije ,,Pitanja novinara" Aneli Ahmić izlanula se pred milionima, u nameri da namesti aferu bivšem partneru Asminu Durdžiću, da je on prevarant i da spinuje poruke i fotografije iz telefona, time što je zvao Miljanu Kulić, ona je priznala da je faktički sve pripremila u telefonu pre ulaska u rijaliti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- On je zvao Miljanu, kad je čuo da će se vratiti, ne bi li mene ocrnio mene kod Miljane, ne bi li se ona digla i reći da sam prevarant. Asmin i ja smo živeli život, ja ne znam šta je slao, ja posedujem i slike, i poruke, mi smo se i svađali i slikali, svašta smo radili zajedno, logično. On sad prati ko je sledeći na tapeti da ulazi, to su prepiske koje su odavno objavljene, jedino ako nešto nije naštimano, mora biti kao kod mene u telefonu, sve po redu i po datumu - izlanula se Aneli, jer su mnogi pomislili da je ovim priznala da je unapred sve pripremila za ulazak u rijaliti ,,Elita 7". 

Podsetimo, Miljana Kulić je ispričala Aneli Ahmić sve o pozivu koji je imala sa Asminom Durdžićem, pre povratka sinoć u rijaliti ,,Elita". 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elta 7

 

- Bili smo na grupnom pozivu sa Alibabom na tiktoku. Ja sam mu rekla kakav si ti čovek da ostaviš dete prvo na milost i nemilost, on pokušavao da se odbrani na neku foru. On je pisao ja ništa nisam čitala, evo da ti pokažem ko je ona, ja ništa nisam čitala. Nisam znala gde mi je dupe a gde glava a ne da pričam sa Asminom - rekla je Miljana.

- Meni tu ništa nije jasno, to je opasna bolest kod njega u pitanju. On je poremećen! Na koji način je pričao? Na koji način, šta si mogla videti iz njegovog tona, glasa, šta hoće? - rekla Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Insta

10.02.2024 17:32

Ova zena ima mobitel i samo spinuje pricu kako joj odgovara.Previse puta je rekla vijesto o Asminu koje ne bi trebala da zna jer je izolovana.Pripremala se za rijaliti nego sta ,navukla je neukog gastarbajtera na tanak led i usla sa pricom o Staniji.Misli da je Janjus milioner i da ce kostirati njene prohtjeve,Maja neko vece rece da ga jure kamatasi,eto sve dodje na svoje, sve sto zaradi dace ljubavniku, na dugove a original parfeme ce kupovati preko instagrama od 20 E ha ha Klasicna sponzorusa

Odgovori 19 9