ZVEZDANOVE GADOSTI SE NASTAVLJAJU U ELITI: Ovo što je Anđelo uradio nateraće vas da POVRATITE: Slavniću, sve ti je oprošteno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregadne scene Anđela Rankovića u rijalitiju!

ZVEZDANOVE GADOSTI SE NASTAVLJAJU U ELITI: Ovo što je Anđelo uradio nateraće vas da POVRATITE: Slavniću, sve ti je oprošteno! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, ATAImages

Aktuelni učesnik rijaliti šou-programa "Elita", Anđelo Ranković, uspeo je da potpuno zgrozi milionski auditorijum koji iz minuta u minut prati dešavanja i svaki korak učesnika na imanju u Šimanovcima. Naime, zbog poteza koji je napravio u Beloj kući, mnogi su ga odmah uporedili sa bivšim zadrugarom i robijašem Zvezdanom Slavnićem, koji je tokom šeste sezone pokazao nezavidni nivo higijene i svakodnevno užasavao gledaoce kraj malih ekrana.

Kako je kamera uhvatila, Ranković se našao u garderoberu sa Anitom Stanojlović, dok je na sebi imao badematil, međutim, javnost je ostala zabezeknuta kada je učesnik "Elite" uzeo vlažnu maramicu kako bi se "osvežio" ispod pazuha.

Inače, Slavnić je ovo svakodnevno radio tokom svog boravka u Pinkovom rijalitiju, a neretko se, umesto tuširanja, brisao vlažnim maramicama po celom telu, a mnogi su mišljenja da je Anđelo krenuo njegovim koracima.

"Znači, Zveknuti, sve ti je oprošteno... Ljudi, imamo novog Zveknutog", jedan je od komentara na društvenoj mreži Instagram, gde je snimak Rankovićevog šok postupka i osvanuo.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan Slavnić se kupa vlažnim maramicama

Podsećanja radi, Anđelo Ranković nedavno je jasno stavio do znanja svoje namere prema Aniti Stanojlović. Iako je ranije isticao da ga zanimaju samo kombinacije, pred svima izneo je želju za vezom sa Anitom, ali van rijalitija.

Anita mi je mnogo slatka, ali među nama ovde ne može da se desi ništa ozbiljno. Osude se dešavaju sa svih strana, a kako bismo mogli da razvijamo naš odnos treba nam mir. Hoću sa njom da budem napolju, ovde unutra šanse za to ne postoje. Meni samo nije jasno zašto mi se ovako nešto dešava svaki put u rijalitiju. Ne mogu da se kontrolišem, znam da ovo što radim nije ispravno, ali rešenje nemam. Mogu samo da prećutim i da se izvinim ako nekog usput povredim - rekao je rijaltii zavodnik za crnim stolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kari

07.02.2024 03:33

Dečko je odvratan, jao kako je mogla sa njim biti u vezi mala Džehva?! Za ovu Kš lažnu lezbaču i ravaku baš i jeste. Mali se umislio da je neki frajer a u stvari jedna mala ljigica vlažna maramica..

dušanka

07.02.2024 05:20

ZVEZDAN JE MALA MACA ZA OVOG POKVARENJAKA...DUŠA MU JE PRLJAVA, ALI SVE JE DOZVOLJENO...PRODATI BIVŠU TZV.VELIKU LJUBAV, PRIJATELJA...MATORU...TO GOVORI O NJEMU...JEDAN BESKIČMENJAK, ISKOMPLEKSIRAN...ZEODORA, BOG TE JE POGLEDAO I SPASILA SE ZLOTVORA, KOJI JE HTEO DA PERE SVOJE NE...POREKLO PREKO TEBE...BUDI SREĆNA, USPEŠNA...I S...V...O...J...A