OTKAKO MI JE UMRO BRAT TANAK SAM SA ŽIVCIMA! Janjuš otkrio zašto ne može da podnese ljude oko sebe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad mi i buka smeta, znao sam da će do ovoga da dođe, samo je bilo pitanje vremena.

OTKAKO MI JE UMRO BRAT TANAK SAM SA ŽIVCIMA! Janjuš otkrio zašto ne može da podnese ljude oko sebe! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kaže da se kaje što je prema cimerima prethodnih dana ispoljio agresiju, te tvrdi da je to zbog toga što je i dalje nervozan zbog iznenadne smrti brata Mihaila Janjuševića. On se poverio cimerima dok su ležali na krevetu u dnevnoj sobi Bele kuće, pa je rekao da je zato skako i gurao Maju Marinković i druge cimerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Nekad mi je mnogo teško da se koncentrišem, da budem budan u emisijama i generalno da trpim ljude oko sebe. Mislim i znam da je to posledica pretrpljenog stresa. Ništa to nije bilo naivno što sam preživeo. Gubitak drage osobe i te kako ostavlja utisak na osobu. Otkad mi je preminuo brat nisam sav svoj, to vam je jasno - rekao je bivši košarkaš, pa je nastavio:

Foto: pritnscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš gurao Aneli i Maju

 

- To je razlog što sam napadao sve oko sebe, gurao Maju, Jovanu i koga već sve... Nekad mi i buka smeta, znao sam da će do ovoga da dođe, samo je bilo pitanje vremena. 

Janjuša su svi razumeli zbog gubitka u porodici, tako da su cimeri počeli odmah da ga savetuju kako da se najlakše nosi sa onim što ga je snašlo.

Foto: republika

Sahrana Mihaila Janjuševića

 

Podsećamo, prethodne večeri je došlo do žestokog sukoba između učesnika "Elite" Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, što je izazvalo pravu dramu u Beloj kući. Rasprava između njih dvoje bila je vrlo uzavrela, a dodatni bes bivšeg košarkaša izazvao je postupak Aneli Ahmić, koja je sedela u blizini tokom njihovog sukoba.

Tokom žučne rasprave, Ahmićeva je u jednom trenutku dotakla Maju po licu, što je dodatno razbesnelo Janjuša. On je burno reagovao, dohvativši svoju partnerku za ramena, te je u naletu besa žestoko protresao i izdrao joj se u facu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading