HAOS! Produkcija u Eliti objavila ŠOK INFORMACIJU na televizoru, takmičarka videla njegovu sliku i IZBEZUMILA se, kamere zabeležile ISTINU!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija otkrila šok istinu o Anđeli Šparavalo!

HAOS! Produkcija u Eliti objavila ŠOK INFORMACIJU na televizoru, takmičarka videla njegovu sliku i IZBEZUMILA se, kamere zabeležile ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka ,,Elite 7" Anđela Šparavalo u žižu javnosti ušla je kada je okrenula leđa porodici i uplovila u ljubavnu romansu sa Bojanom Pavlović. Prošle noći u emisiji ,,Pitanja novinara" produkcija je na televizorima pokazala sliku bivšeg dečka Anđele Šparavalo, koju je objavila njena majka javno na Instagram profilu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dečko Anđele Šparavalo

 

Takmičari su potrčali da vide, te su mnogi prokomentarisali da je identičan kao Anđelo Ranković, a poznato je da je Anđelina majka pričala da svoju ćerku vidi baš sa apolonom sa Zvezdare u romansi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

Kada je videla sliku, Anđela je prebledela kao duh, a Bojana je odmah skočila, iako nikada dečka nije videla, tvrdila je da to nije on, želeći da pokaže kako je ona vidovita. Međutim, Bojana se nije nadala da je kamera zabeležila i trenutak kada ju je Anđela uplašeno upitala šta da kaže, te joj je ona rekla da ostavi sve, da će ona odgovoriti. 

- Nije to taj! To je moj bivši dečko od pre sve godine. Šta da kažem za ovo? - prebledela je Anđela. 

- Ja ću da kažem... Darko, da ti odgovorim na tu sliku, ovo nije taj dečko! Evo ja tvrdim da to nije taj dečko! - busala se Bojana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Nije. To je moj bivši dečko pre sve godine... - ipak je priznala Anđela, pa dodala:

- Meni ne liči na Anđela, ja nikada ne bi bila sa Anđelom. Ja gledam celokupno sliku muškarca, znači, on kad progovori, meni je to katastrofa, nekako mi je p**kast, ne bih nikada mogla da budem sa njim. Ja sam sa Lukom raskinula isto zbog toga, nemam šta da kažem. Meni nije ličio, ni sad ne liči, to je slika od pre dve godine - tvrdila je Anđela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

27.01.2024 22:50

Koji bi normalan muskarac mogao da bude u vezi sa ovom devojkom, patoloskim lazovom .

Melanija

28.01.2024 01:22

"... nekako mi je p**kast, "... A, liže pi*ku do iznemoglosti i da je neka. Što su ove "Aktivne" ružne, da su stvarno muškarci ni jedna ih ne bi htela, garant.