SAD SI I HEROINSKA ZAVISNICA?! Janjuš šokiran Anelinim stavom da konzumira drogu "kao svi normalni" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš očitao bukvicu svojoj rijaliti devojci i savetovao je kako da se ponaša pred drugima u vezi sa njenim porocima.

SAD SI I HEROINSKA ZAVISNICA?! Janjuš šokiran Anelinim stavom da konzumira drogu "kao svi normalni" (VIDEO)

Foto: Printsktin

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osamili su se kako bi on njoj očitao bukvicu o drogiranju.

Naime, Sarajka je u više navrata priznala da je probala kokain, a i izjava njene majke, kao da se radi o nečem prihvatljivim i normalnim, šokirala je javnost. 

Upravo takav stav zauzela je Aneli i u razgovoru sa Markom, pa joj je on na svoj način objasniko da je to bolesno.

Pošto Ahmićku i drugi u "Eliti" često prozivaju da se drogira, Janjuš je hteo da joj stavi do znanja da je pogrešno što o tome priča kao da je nešto najnormalnije što svi rade.

- Jeste, sad si i heroinska zavisnica. Ok, koristila si šta si koristila - nervirao se Janjuš zbog Aneli, a ona se pravdala:

- Šta sam koristila... Neću više o tome da pričam, kao svi normalni, probala sam...

- Ne, kao svi normalni... Da ti kažem ja jednu stvar, znaš li ti šta je heroinska zavisnica - nsatavio je Janjuš da joj objašnjava gde tačno greši.

- Ma, ne kao svi normalni, mislim kao većina ljudi ovde...

- Nemoj ti nikoga porediti ovde, nisi ti heroinska zavisnica, ali opet to je bolest - zaključio je Janjušević.

 

 

Podsećamo, sve je najviše šokiralo kada je Anelina majka potvrdila da njena ćerka konzumira narkotike. Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, koji se bavi dešavanjima iz rijalitija "Elita", pojavio se snimak "lajva" u kome Ahmićkina mama komentariše navode da joj je ćerka avisnica od narkotika, pa još više zbunila javnost.

- Ma nikad nije bila zavisnica, jedino je popila nekad tablete za spavanje i to je uništilo, ne može da spava. Kao i svaka današnja žena i svaki muškarac kad izađu, pa nešto valjda na taj nos šmrknu, ja se ne razumem u ta sr*nja - izjavila je majka.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.01.2024 23:37

Zavisnica ili ne, mama izjavi da aneli nešto šmrče na nos, kao i svi,valjda iz njenog okruženja. Brani se kao i Miljana: "probala sam 2-3-nekoliko puta". I da odkad se neko ko je rodio dete naziva devojkom??? Janjuš mi se sve više gadi. Nije ovoliko skakao kad mu je Aneli uvredila Enu i ćerku, nazivajući ih kurvama. 👹🐷💩