SVI DETALJI POMENA JANJUŠEVOG BRATA: Porodica će morati OVO da obavi na 40 dan od SAMOUBISTVA Mihaila!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio sve o pomenu brata Mihaila Janjuševića!

SVI DETALJI POMENA JANJUŠEVOG BRATA: Porodica će morati OVO da obavi na 40 dan od SAMOUBISTVA Mihaila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

 

Tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana. Janjušević je popričao sa Aneli koliko mu teško pada odlazak kući, te joj je ispričao kada će napustiti imanje u Šimanovcima, ali i kada će se održati pomen. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo u podne. Četvrtkom su pitanja, do pola 7. Morać ići dan ranije, nema šanse na dan... - govori Janjuš i dodaje:

Foto: printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Stignem četvrtak veče, da budem sa mojima tu. Petak je to u 12 časova, ručak će biti u 2 ili 3 i onda krenem. U 4 ako krenem nazad, tu sam oko 9, 10 uveče. Moram da vidim kad krenemo, gde će da prespavaju ko me bude vozio, imam tu drugove neke, što drže hotele neke, oni mogu tu prespavati. 

Ja ću da se obratim majci i da joj kažem da sam dobro, da je sve kako treba. Malo me uhvate neka razmišljanja, ali skrećem to i okrenem se drugim stvarima. Moram da ti kažem da se ne nerviraš za mene i to je to. Vidimo se uskoro - poručio je Janjuš, a zatim se zaustavio, jer od suza više nije mogao da priča, te se okrenuo i uputio nazad ka Beloj kući.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading