UZNEMIRUJUĆE! Miljana Kulić ŠAMARA i LUPA po glavi, popucala po svim šavovima!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić lupa šamare i udara se po glavi!

UZNEMIRUJUĆE! Miljana Kulić ŠAMARA i LUPA po glavi, popucala po svim šavovima!

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

Takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Miljana Kulić poznata je kao jedna od najkontroverznijih učesnica ovog TV formata. Kulićeva iz dana u dan sve više intrigira domaću javnost, pa je tako sada na društvenoj mreži Instagram postao viralan snimak koji je sve iznenadio. 

Naime, na njemu se vidi Miljana skockana i sređena, ali vidno uznemirena i tužna. Miljana je sve vreme plakala, dok je u naletima rukama udarala sebi šamare i hvatala se za glavu od bola. 

 

Verovatno je u pitanju samo još jedna njena epizoda, budući da je u poslednje vreme saznala dosta informacija o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli

Nedavno je pričala kroz šta je prolazila u vezi sa Zolom:

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Ne mogu ja ništa loše da pričam za njega, prema meni je uvek bio korektan, dobar je prijatelj ali izgleda da za tebe nije. Pokušavam da shvatim ko je upravu a ko nije, mada teško je znati istinu. S obzirom na to da ti pričaš ovde činjenice znači da tu nešto ne štima u vašem odnosu. Dok god imaš nekog ko računa na tebe moraš da se uozbiljiš, dete mora da se izvede na pravi put. Nađi nekog pa rodi još jedno dete - rekao je Aleksa, na to se Miljana navodezala:

- I šta onda da oba deteta odrastaju bez oca. Pa on je mene ucenjivao da se diskvalifikujem odavde. Mi smo šest godina u vezi a on je samo tu kad mu odgovara i kad ima koristi -rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading