HITNO NAPUSTIO ELITU: Takmičar izveden na testiranje!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Šimanovce!

HITNO NAPUSTIO ELITU: Takmičar izveden na testiranje!

Foto: Ilustracija

Takmičar "Elite" Darijan Radomirović napustio je rijaliti kako bi prisustvovao suđenju sa svojom bivšom devojkom povodom pitanja o očinstvu nad detetom koje, prema njegovim rečima, zajedno imaju. Situacija je postala predmet spekulacija u kući, posebno zbog navodnih emotivnih veza sa Miljanom Kulić.

Na suđenju je određen datum za sprovođenje DNK testa radi utvrđivanja očinstva. Nakon što je dobio informacije o narednom ročištu, Darijan se vratio u "Elitu", gde je prvo razgovarao sa Miljanom Kulić. Ova situacija dodatno podgreva glasine o mogućoj emotivnoj vezi između njih dvoje.

Učesnici rijalitija "Elite" već duže vreme spekulišu o odnosu između Darijana i Miljane Kulić. Njihova bliskost, česte konverzacije i emotivni trenuci izazvali su nagađanja o prirodi njihovog odnosa. Dodatno, Darijanovo napuštanje rijalitija zbog sudskog procesa samo je dodatno podgrejalo ove spekulacije.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Darjan Radomirović

Iako su Miljana i Darijan tvrdili da su samo prijatelji, mnogi ukućani su primetili da njihova interakcija prevazilazi obično prijateljstvo. Njihovo ponašanje i gestovi, poput Darijanovog uhvatanja Miljanine ruke i njenog očiglednog oduševljenja, naveli su mnoge da spekulišu da između njih postoji nešto više od običnog prijateljstva.


Dok javnost spekuliše o prirodi odnosa između Miljane i Darijana, ostaje da vidimo kako će se njihova priča dalje razvijati. Da li će ova romansa u rijalitiju "Elita" postati nova tema i kako će se nositi sa eventualnim reakcijama ostalih takmičara, ostaje da vidimo u nastavku programa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading