LETI PERJE NA IMANJU, OBEZBEĐENJE MOMENTALNO DOJURILO: Miljana podivljala, pa priredila Bebici PAKAO, ukućani se razbežali na sve strane!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je napravila haos na imanju, pa krenula da cepa stvari Nenada Macanovića Bebice.

LETI PERJE NA IMANJU, OBEZBEĐENJE MOMENTALNO DOJURILO: Miljana podivljala, pa priredila Bebici PAKAO, ukućani se razbežali na sve strane!

Foto: printscreen/RTVPink

Gordana Džehverović je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi obavila "kontrolni" pregled, kao i svakog utorka, a u međuvremenu je došlo do ozbiljnog okršaja Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Naime, Miljana je odlučila da mu, najpre, ispoliva krevet, a potom je otišla u radionicu i krenula da mu cepa stvari, baš kao što je nekada radila Lazaru Čoliću Zoli.

- Sad idemo do kraja - rekla je Miljana Kulić, dok je cepala stvari Bebice.

- Ja sam za - složio se Nenad Macanović Bebica.

- Preti mi nekim mafijašima - nastavljala je Miljana.

 

- Je*em joj mamu... Ma, ništa me ne interesuje, je*em li ti mater bolesnu - govorio je Bebica.

Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja, a ukućani su pokušavali da ih zaustave:

- Dete mi psuje i pljuje me, namerno želi svađu, ja želim da se smirim. Rekao mi je ?Je*em li ti mrtvo dete, ono koje sam ti šetao" - plakala je Miljana.

Miljana i Bebica su se ubrzo razdvojili, a Maja Marinković je molila Miljanu da sredi haos u spavaćoj sobi, koji su napravili tokom svađe, kako ona ne bi morala to da gleda. Kulićeva je jecala na sav glas, dok su je cimeri smirivali i tešili. Između ostalog, Bebica je pobacao i igračke Miljaninog sina, Željka, što je Kulićevu posebno pogodilo i izvelo iz takta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
kraki

23.01.2024 20:44

Vodite ludacu na lecenje, lutkca mamina