OTKRIVENO KADA ĆE SE PORODITI ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Mašta o najvažnijem danu u životu, Cara ni ne spominje!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je otkrila kada će se poroditi, o Caru ni ne razmišlja.

OTKRIVENO KADA ĆE SE PORODITI ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Mašta o najvažnijem danu u životu, Cara ni ne spominje!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić, poznatija kao pobednica rijalitija "Zadruga 6", ne miruje ni u sedmom mesecu trudnoće. Naprotiv, ona odlučno najavljuje svoj ulazak u preduzetničke vode, ističući da postaje "gazdarica" i planira otvaranje sopstvenog salona čim se porodi.

Nikolićeva ističe da će uložiti svoj novac u ovaj posao i da niko drugi neće učestvovati u finansiranju. Planira da zaposli radnike u salonu, jer neće moći sama da radi, i već je upisala kurs za nadogradnju kose kako bi se dodatno usavršila. Iako je već završila frizersku školu, odlučila je da nastavi sa usavršavanjem i radom na sebi.

- Aleksandra je preuzbuđena zbog toga što će se poroditi uskoro, za skoro puna dva meseca. Ona hoće na poseban dan da se porodi, najviše bi volela da joj to bude poklon za 8. mart, budući da je to dan žena, kada se osećamo najvolejnije i posebnije... - priča Aleksandrina drugarica za Republiku. 

Iako je u sedmom mesecu trudnoće, Aleksandri ne smeta što je aktivna i posvećena svojim poslovnim planovima. Ističe da je fokusirana na ono što će joj doneti dobro, bez obzira na fizičke napore koje možda mora da uloži. Takođe, sa osmehom ističe da su mučnine koje oseća znak da će beba imati kosu.

Republika

Foto: youtube.com/alexmima98

Aleksandra Nikolić

 

Nikolićeva ističe da je samouverena i da je spremna da se suoči sa negativnim komentarima i natpisima. Smatra da je to deo javnog života i ističe svoju vrednost i odlučnost da ostvari svoje ciljeve.

- Ljudi će uvek komentarisati, iznenadila bih se da ne čujem ništa loše o sebi. Pomislila bih da sa mnom nešto nije u redu. Vredna sam, želim da radim i otvorim salon, a sve što zacrtam na kraju i ostvarim. Odavno nisam deo rijalitija, trudim se da budem van svih priča, ali nekako me to ne zaobilazi. Konstantno me pominju, ali me ništa ne dotiče. Za dva meseca ću postati mama, mlada sam i ostvarena žena, ništa više mi od života nije potrebno. Renoviram stan, kupila sam auto, ništa mi ne fali - otkrila je ona za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading