ANITA ISPLANIRALA DA NAMAGARČI ANĐELA SA MATEOM CAR: Uskoro očekuje njen ulazak, već je sve dogovoreno!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović priželjkuje ulazak Matee Car, Anđelo joj postao dosadan.

ANITA ISPLANIRALA DA NAMAGARČI ANĐELA SA MATEOM CAR: Uskoro očekuje njen ulazak, već je sve dogovoreno!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović krah braka sa Jovanom Tomić Matorom doživela je zbog hrvatske tiktokerke Matee Car. Nakon što su u javnost isplivale njihove prepiske, Matora je doživela mentalno pomračenje i ostavila Anitu, rekavši da šansa za pomirenjem ne postoji.

Anita Stanojlović se izlanula prilikom razgovora sa Markom Đedovićem, pa mu otkrila da priželjkuje ulazak Matee Car u Elitu. Đedović nije mogao da veruje šta mu je Stanojlovićeva upravo priznala, s obzirom da je u srećnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, a upravo zbog Matee je pukao njen brak sa Jovanom Tomić Matorom.

Matora je i pre tvrdila da Anita želi da Matea Car uđe u Elitu, a Stanojlovićeva je to negirala sve do danas, kada se izlanula i otkrila da i dalje nije ravnodušna kada je u pitanju popularna TikTokerka:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić,republika

Anita Stanojlović i Matea Car

 

- Zanimljiv je sad rijaliti - rekla je Anita. 

- Ti nisi normalna - rekao je Marko Đedović. 

- Nadam se da će biti još zanimljiviji. Sa njom bi bilo zanimljivo. Baš mislim da bismo se družile, ona je ovako za*ebant - rekla je Anita. 

- Matea? - pitao je Marko.  

- Da - odgovorila je Anita. 

 

 

Inače, Matea sada uživa u vezi sa novom devojkom i Anita joj nije ni u malom mozgu, a kako je pre izjavljivala, veoma je razočarana što Anita ni u jednom momentu nije priznala istinu o njihovom odnosu, iako su prepiske već osvanule. Ne znamo kako će Matea reagovati, kada bude čula za ovo, a mnoge interesuje i reakcija Anđela Rankovića, kada bude saznao za ovaj razgovor i priznanje njegove devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tomić

21.01.2024 04:00

More marš kurvice zla od Kruševac. Mala je spremna za jedne dobre batine, malo da joj se promeni lični opis..

dušanka

21.01.2024 06:00

AKO JE TAKO, PLUS ZA SMRDLJIVU ANITU,,,DA SPUSTI PROMAŠENOM ANĐELU...ZA SVE...DAJ BOŽE DA JE TAKO...ON JE VEĆE ZLO OD NAJVEĆEG ZLA, ANITE, NA ŽALOST I OD GOREG IMA GORE...