ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA PROMENILA LIČNI OPIS: Reper ni ne sluti šta ga čeka na SUDU, doživeće šok! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović iznenadila velikom promenom!

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA PROMENILA LIČNI OPIS: Reper ni ne sluti šta ga čeka na SUDU, doživeće šok! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Poslednjih godinu dana, ime Vanje Ignjatović postalo je neizostavno u medijima i na društvenim mrežama. Njene aktivnosti redovno su praćene, a svaki njen potez izaziva veliku pažnju javnosti, pogotovo otkako je reper Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Elita" uplovio u vezu sa 20 godina mlađom pevačicom i stavio tačku na bračni odnos koji ima sa njom. 

Otkako reper živi na imanju u Šimanovcima iz dana u dan se prate Vanjini profili na društvenim mrežćama, a juče je veliku pažnju privukao njen šok potez koji mnogi nisu očekivali. 

Naime, ona odlučila da napravi veliku transformaciju kad je u pitanju njen fizički izgled. Vanja je odlučila da ošiša šiške, a slike svoje nove frizure odmah je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Mnoge zanima kako će Nenad Aleskić da reaguje na ovu njenu promenu, pošto bi njih dvoje uskoro trebali da se suoče na sudu, jer je pokrenut proces za razvod braka. 

Inače, Vanja je nekoliko puta već na svom TikTok profilu govorila o braku sa Ša, gde je iznela šokandte detalje. 

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kg

19.01.2024 11:13

Kakva bomba