DA LI JE OVO NAJHLADNOKRVNIJA OSOBA U "ELITI"? Bez trunke kajanja u jednom trenu pogazila SVE SVETO (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović brzo zaboravila ogromnu ljubav prema Jovani Tomić Matoroj u koju se klela.

DA LI JE OVO NAJHLADNOKRVNIJA OSOBA U "ELITI"? Bez trunke kajanja u jednom trenu pogazila SVE SVETO (FOTO)

Foto: printskrin/TV Pink

U Beloj kući su u toku "Pitanja gledalaca", a jedno zanimljivo je pročitano i Aniti Stanojlović, dok je njen odgovor šokirao sve. 

- Da li te nekad grize savest zbog Matore - glasilo je pitanje.

- Ne - odgovorila je hladnokrvno Anita.

- Ovo neka uđe u anale, kao njen najiskreniji odgovor, samo da se zna - dobacila je odmah Matora.

- Ajde sad vidim da li Anđelo ima nešto da kaže na sve ovo - umešao se i Ivan.

- Slušam je, imam jedan odgovor. Možda menjam dve trenerke, neka bude da je tako. Ti posle rijalitija nemaš poklon da kupiš sinu. Sram te bilo. Pozajmljuješ pare od Miljane, ćuti tu - odbrusio mu je Aneđelo.

Podsećanja radi, Anita je posle neverstva i raskida sa Matorom uplovila u vezu sa Anđelom i očito lako zaboravila na sve što je njena zakonita supruga za nju radila. 

Čim se Ranković uselio u Belu kuću, Stanojlovićka je rešila da momentalno prestane da pati i da se kaje što je izdala Jovanu s kojom je i dalje formalno u braku, te da posle nje i afere sa drugom devojkom, pokuša da okuša sreću sa muškarcem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović smatra da radi ispravnu stvar sa Ša

Inače, gledaoci su primetili i da Miona vrti Ša oko malog prsta, pa su joj uputili pitanje na koje bi trebalo da se zamisli, međutim, ona je ostala pri stavu da ne radi ništa loše.

- Kako bi se ti osećala da Ša pokušava tebe da promeni, kao što ti to radiš? Šta radiš sa njim, ako ti sve smeta - glasilo je pitanje, a ona je odgovorila.

- Ja samo želim da nama odnos bude što bolji. Ne smatram da ja preterano grešim u tome što nešto želim da korigujem. Da on želi da promeni nešto, ja bih obratila pažnju na to, ako smatram da ne treba ništa da promenim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading