ANĐELO JAVNO PONIZIO ANITU: Njegova izjava odzvanjala Belom kućom, ona PREBLEDALA!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne reči Anđela Rankovića ostavile sve bez teksta!

ANĐELO JAVNO PONIZIO ANITU: Njegova izjava odzvanjala Belom kućom, ona PREBLEDALA!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković je svojim nedavnim izjavama izazvao pravu polemiku u Beloj kući. Nakon što je započeo emotivnu vezu sa Anitom Stanojlović, izneo je svoj stav o vezama i preljubama koji je iznenadio mnoge.

Naime, Ranković je priznao da ne voli da bude u vezi, već preferira kombinacije i flertovanje, ističući da je do sada bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i da nikada nije varao. Ova izjava je izazvala burne reakcije među ukućanima u "Eliti".

Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravnio voleo bih da jednom dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita i Anđelo Elita

- Ja sam totalno neuračunljiva, meni ne treba papir, stavi kapuljaču jer si stvarno fejk! Sve si pokazao svojim primerom, znači da sad što pričaš znači da se fejk i da si ušao sa Anitom u vezu iz koristi - odbrusila je Bojana.

Podsećanja radi, poznato je da Anđelo ni tokom svojih ranijih ljubavnih odnosa nije imao žestoke akcije, kao što su radili ostali parovi i da se uvek trudio da bude suptilan, pa tokom boravka u prvom sezoni nijedna njegova vrela akcija sa Teodorom Džehverović nije bila usnimljena, što je mnoge iznenadilo. 

Ranković je više puta rekao kako zbog Anite neće imati intimne odnose u krevetu sa njom, već samo ako im se ukaže prilika da odu u tuš kabinu, ali izgleda da su ih ipak obuzele strasti i da ono što osećaju jedno prema drugome ne mogu da obuzdaju, niti da se zadrže samo na poljupcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

17.01.2024 05:13

Tako joj i treba...ZLO IZNAD SVIH...ali nije ni on bolji...niti smrdi...niti miriše...kod njega je ono CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO...loš čovek...loša osoba...ZLO