ŠA GRCA U SUZAMA, SLOMIO SE KAO STAKLO: Miona ga JEDNIM POTEZOM uništila!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi!

ŠA GRCA U SUZAMA, SLOMIO SE KAO STAKLO: Miona ga JEDNIM POTEZOM uništila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Reper Nenad Aleksić Ša, poznatiji kao učesnik rijalitija, ponovo je u centru pažnje zbog svojih emotivnih problema. Nakon što je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović, očekivalo se da će se smiriti, međutim, situacija se nije promenila. Njihove svađe su postale svakodnevna pojava, a Nenad je sve češće viđen kako dramatično reaguje na svoje emotivne izazove.

Poslednji incident koji je privukao pažnju javnosti dogodio se kada je Nenad primećen kako razgovara sam sa sobom ispod trema, izražavajući duboko žaljenje zbog situacije u kojoj se nalazi. Javno je izjavio:

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- U pi*ku materinu više. Osećam se kao ker neki. Zašto bre, zašto?!

Očigledno je da Nenad prolazi kroz težak period emotivne nestabilnosti, što zabrinjava njegove pratioce i fanove.

Nenadova drama i haos zbog ljubavnog života nisu prošli neprimećeno. Mnogi prateći njegovu karijeru i učešće u rijalitiju, izražavaju zabrinutost za njegovo mentalno zdravlje i emocionalno stanje. Ova situacija je izazvala različite reakcije, od saosećanja do osude, dok se javnost pita kako će se dalje odvijati njegova emotivna saga.

Foto: Pink

Miona Jovanović Elita 7

 


Nenad Aleksić Ša, popularni reper i učesnik rijalitija, suočava se sa teškoćama u svom ljubavnom životu, što je rezultiralo dramatičnim i haotičnim ponašanjem. Javnost sa strepnjom iščekuje razvoj događaja, nadajući se da će Nenad pronaći mir i rešiti svoje emotivne probleme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

16.01.2024 18:37

Ovaj je ozbiljno poremećen čovek! Sam sebi kvari život i nije svestan da sam tera partnerke opd sebe zato što ih guši i psihički zlostavlja! Ko bi imao želju da se ljubi i mazi sa psihičkim zlostavljačem koji kuka, vređa, a onda moli za poljupce. FUJ!!!!