ANĐELU ČEKA STRAVIČNA SUDBINA NAKON ELITE! Bojana sve isplanirala, porodica Šparavalo ovo neće podneti!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana ne planira da ostane u vezi sa Anđelom, vraća se bivšoj devojci.

ANĐELU ČEKA STRAVIČNA SUDBINA NAKON ELITE! Bojana sve isplanirala, porodica Šparavalo ovo neće podneti!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Osman Karić je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku i surovo komentariše sva aktuelna dešavanja i učesnike u Eliti, a na red je došla i Anđela Šparavalo, odnosno njen odnos sa Bojanom Pavlović i komunikaciju sa roditeljima. 

Najpre je prokomentarisao njih kao osobe, a onda je objasnio šta čeka Anđelu kada budu obe napustile velelepno imanje u Šimanovcima:

Republika

Foto: E Stock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Šta reći za Bojanu i Anđelu Šparavalo. Mislim da je Anđela totalno pogubljena. U želji za opstankom u rijalitiju videli smo da je bila i pokušala veze sa muškim delom rijaliti igrača, jedan od njih je bio i Luka Majčica, gde je kao tema bila ne mnogo bitna. Jednostavno krenula je u druženje kroz igru sa Bojanom, koja je dočekala kao zmija žabu, namazanija u tim nekim le*bo odnosima ,gde je polako ali sigurno uvlačila u ljubavnu vezu u kojoj do tada nije ni razmišljala, a kamoli bila. Bojana je neko ko se snalazi kao riba u vodi kad su zenško- ženski odnosi u pitanju, ali jako bahata , bezobrazna, bezosećajna i samoživa osoba, koja ne razmislja kako je i kroz sta prolaze Andjelini roditelji, jer na veliku žalost i igrom sudbine nije odrastala ni pored svojih roditelja. Bitan joj je rijaliti, a Anđela će joj u tome nesvesno pomoći .Kada se rijaliti završi, Bojana će se vratiti svojoj devojci spolja, a Anđela će na neki način snositi posledice i ispaštati. Jednostavno dobiće status lezbo devojke kroz čitav život. Mislim da je Anđela neko ko je već psihički oboleo i pre ulaska u rijaliti, čim nema osecaj za svoje bližnje, majku oca i brata. Jednostavno mislim da će joj pri izlasku biti potrebna pomoć psihijatra - prokomentarisao je Osman Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading