"UMIREM, NIJE MI DOBRO..." Zorica Marković trpi stravične bolove, lekari joj hitno ukazali pomoć!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković se oglasila nakon nezgode, pa otkrila kako se sada oseća i šta se dogodilo.

"UMIREM, NIJE MI DOBRO..." Zorica Marković trpi stravične bolove, lekari joj hitno ukazali pomoć!

Foto: Instagram.com

Zorica Marković

Večeras je trebalo da bude uzbudljivo veče u Eliti, ali pevačica Zorica Marković je doživela nezgodu na putu do kafane gde je trebalo da nastupa.

Kako je Zorica javila, a prenosi Pink, na putu do kafane doživela je pad koji ju je sprečio da ispuni svoje pevačke obaveze. Na sreću, brza reakcija i hitan prevoz do Urgentnog centra omogućili su lekarima da joj dijagnostikuju prelom podlaktice i stave gips.

Iako je bila spremna da zabavi publiku i takmičare, Zorica se izvinila produkciji rijalitija Elita što večeras neće moći da se pojavi. Njena emotivna poruka ispunjena je žaljenjem zbog propuštene prilike da peva, ali je istovremeno izrazila zahvalnost na podršci koju je primila od svojih fanova i kolega.

Zorica se, nakon ove nezgode, oglasila za domaće medije, pa otkrila koliko se loše oseća i objasnila šta se tačno dogodilo:

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković

 

- Loše se osećam. Polomila sam ruku na dva mesta, umirem... -  rekla je Zorica, pa dodala:

- Ne podnosim bolnicu, izašla sam. Pijem lekove protiv bolova, dobro sam prola, mogla sam da poginem - objasnila je Zorica Marković za Pink.rs.

Dok se Zorica oporavlja od nezgode, njeni fanovi iskazuju podršku i šalju joj želje za brz oporavak. Pevačica je poznata po svojoj energičnoj i strastvenoj izvedbi na sceni, pa je ovakav peh izazvao zabrinutost među njenim obožavaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading