MATORA SE DOKOPALA INFORMACIJA NA GLASANJU! Vratila se TRANSFORMISANA u Elitu, boji se da će je pokositi OPAKA BOLEST!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora na glasanju saznala sud naroda, priznala sve cimerkama u frizerskom salonu!

MATORA SE DOKOPALA INFORMACIJA NA GLASANJU! Vratila se TRANSFORMISANA u Elitu, boji se da će je pokositi OPAKA BOLEST!

Foto: printscreen/RTVPink

Matora

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Više takmičara "Elite" iskoristilo je svoje građansko prvo, a među prvima je glasala Jovana Tomić Matora. Ona se odmah i vratila u "Elitu", otišla u frizerski salon, požalila na to koliko je stres uticao na nju, pa pohvalila penzionere na njenom glasačkom mestu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora se vratila sa glasanja

Naime, svi su pustili Vanju Grbić i nju da uđu preko reda, a Matora je dobila i reakcije na skandal sa Anitom Stanojlović.

- Osedela sam sa strane, koliko me je stres izjeo... Ako ne navučem neku rakčinu... Mi smo svi iz "keca" imali veliki stre, i Luna, i Kija... Svi smo dobili neko oboljenje. Mene srce samo što ne opali... - žalila se Matora.

- Inače su svi na različitim mestima, trajaće dugo. Mi smo brzo završile, Vanja i ja, na 15 minuta odavde. Pustili su nas, mi stali u red i jedna žena: "Mogu li ove naše komšinice preko reda", svi uglas: "Da!". A znaš kakvi su inače naši penzioneri. Svi nas pustili, nismo čekali red. Znaš kako budu inače, rijaliti i te fore. A ovo, kao da me je Bog poslao da odem na glasanje. Ne smem da vam pričam, ali reakcije... Mislim, sve što ja znam, ali ne može da mi dođe do glave... Da se ja nerviram i stresiram... - otkrila je Tomićeva.

Inače, Matora je odlučila i da promeni imidž, pa je tako plavu kosu ofarbala u crno.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora se ofarbala u crno

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading