PINK MENJA PROGRAM: Ivana Šopić saopštila iznenadnu odluku produkcije!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" otkrila zadrugarima o kakvoj izmeni je reč!

PINK MENJA PROGRAM: Ivana Šopić saopštila iznenadnu odluku produkcije!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Nominacije". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi takmičari birali između Nenada Macanovića BebiceMiljane Kulić, ovonedeljnih potrčaka Marka Đedovića. Tokom cele noći bilo je jako napeto, a Kulićevu je pogodilo mišljenje njenih cimera jer nije mogla da veruje u kojoj meri zauzimaju Bebicinu stranu. 

Kad su svi zadrugari izneli svoje mišljenje Miljana i Bebicasu imali završnu reč, kako bi prokomentarisali nominacije. 

- Meni su ove nominacije stvarno bile zanimljive i drugačije. Neko je bio iskren, ali većina nije. Nije Miljana Uroš pa da mi bude svejedno što je preko puta mene. Ipak smo mi živeli zajedno. Pokazala je večeras da može da bude normalna - rekao je Bebica.

Ipak Kulićeva nije tako lako podnela sve što je čula, pa se slomila i počela da plače, a najviše ju je pogodila nominacija Anđela Rankovića, koji je nakon svih godina poznanstva nju poslao u izolaciju, a Bebicu ostavio jer se manje od sedam dana svog boravka druži sa njim. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

Slažem se sa Nenadom što se tiče svega što je rekao. Iznenađenje večeri mi je Anđelova nominacija, to stvarno nisam očekivala - poručila je Miljana.

Nakon toga voditeljka Ivana Šoić saopštila je takmičarima rijalitija "Elita" bitnu odluku, a to je da niko ove nedelje neće biti nominovan i da će na mestu vođe ostati Marko Đedović, koji će birati nove potrčke u ponedeljak u emisiji "Izbor potrčko i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a u kući Odabranih takođe će ostati ista ekipa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading