NAJVEĆI FOLIRANT ELITE: Aneli izmislila da je BOLESNA da bi PROPUSTILA emisiju, pa se prva nacrtala ispred frizerskog salona!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićevu će ponovo ocrniti na društvenim mrežama!

NAJVEĆI FOLIRANT ELITE: Aneli izmislila da je BOLESNA da bi PROPUSTILA emisiju, pa se prva nacrtala ispred frizerskog salona!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pojedini takmičari "Elite" rano jutros su napustili imanje, kako bi ostvarili svoje biračko pravo na parlamentarnim i lokalnim izborima. Ovi takmičari su čekali da ih obezbeđenje izvede iz rijalitija, a bili su budni i oni koji su čekali red za frizerski salon.

Ono što će razbesneti mnoge gledaoce rijalitija "Elite" je što je među prvima u redu bila učesnica Aneli Ahmić, koja je jedva čekala da uđe u salon, a sve vreme je kukala da ga što pre otvore.

- Malo sam došla sebi, a sad čekam ovde sat vremena! - žalila se Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli čeka u redu za salon

Ovo ne bi bilo čudno, da Ahmićeva sinoć nije toliko kukala da je bolesna, zbog čega je dobila dozvolu da ne prisustvuje emisiji "Nominacije". Dobar deo publiku nju već smatra folirantom, a ovo će ih dodatno uveriti u to.

Njen dečko Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" danas kako bi iskoristio svoje građansko pravo, a Aneli je odlučila da odrema nakon posete frizeru.

- Janjuš je izašao da glasa. Kažu da to može da traje ceo dan. Ja ću da spavam, pa oni kad dođu - dođu! - istakla je Ahmićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli se sređuje u salonu

Inače, Ahmićeva je u emisiji "Pitanja novinara" priznala da joj kasni ciklus i da sumnja da je u drugom stanju.

- Ciklus mi nije redovan - rekla je Aneli, pa dodala:

- Otkako smo Janjuš i ja vezu ozvaničili svaku noć spavamo zajedno i ispod pokrivača zajedno i sve to i to me brine jer sam dala reč kući da neću imati odnose, vezu i da se neću zaljubiti. Opet ja kući imam i bebu malu. Zanima me šta oni misle, da li imaju loše mišljenje o meni. Imam i brata starijeg koji je uvek bio autoritet, da ga ne obrukam. Jako je bio strog, pa ne znam vazda su dolazili ljudi i prijatelji njegovi kad bi me negde videli u nekom pogrešnom društvu pa bi ga to pogodilo i naravno da se brinem šta on mama i sestra misle - dodala je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading