ŠA JE GLAVNA SPRDNJA U ELITI: Cimeri mu se smeju iza leđa i pljuju na sva usta: KAD JE I TARA OD NJEGA DIGLA RUKE... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ni ne sluti kakvo mišljenje imaju o njemu!

ŠA JE GLAVNA SPRDNJA U ELITI: Cimeri mu se smeju iza leđa i pljuju na sva usta: KAD JE I TARA OD NJEGA DIGLA RUKE... (VIDEO)

Foto: instagram.com

Takmičar rijalitija ,,Elita 7Nenad Aleksić Ša ušao kao oženjen čovek, koji je rekao da će se svim silama truditi da vrati bivšu partnerku Vanju Ignjatović, budući da ga je ostavila pred sam ulazak. 

Međutim, on je naprasno odlučio da zaboravi na bračni status i uplovi u vezu sa cimerkom, Mionom Jovanović, a Vanja mu, kako reper tvrdi, trenutno ne da razvod, zbog čega Miona ima status ljubavnice. Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Ša je otvorio dušu u braku sa Vanjom, pa otkrio nove, stravične detalje, a sve je iznenadilo njegovo priznanje da mu je Vanja bila neverna.

Međutim, Ša nije mogao ni da zamisli da je tokom njegovog otvaranja duše postao glavna sprdnja ekipe koja je sedela na garnituri i meta za negativne komentare koje su nizali na njegov račun. Miljana Kulić bila je zgrožena što je njemu smetalo da Vanja viđa majku, dok je Maja Marinković komentarisala što je Vanji pravio scene ako ode da popije kafu sa drugaricama. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković


- Ti ćeš da se čuješ sa mamom, a ona neće da ide u Kraljevo da viđa mamu - govorila je Miljana. 

- Ja mislim iskreno da muškarac treba da ima svoj stav, je l' treba mama i tata da mu biraju devojku? Šta ne može da se ima društveni život pored braka? Uđem u brak i ne mogu kafu da popijem? - komentarisala je Maja. 

- Isto tako je i Taru gušio, kad je i ona digla ruke od njega - dodala je Miljana.  

Nakon toga Maja je pokušala od Anđela Rankovića, koji je sinoć ušao da sazna neke detalje, ali joj to nije pošlo za rukom. 


- Kakve su to svadbe? Šta je to? - upitala je Maja Anđela. 

- Ne znam - dodao je Anđelo. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading