MILJANU KULIĆ STIŽE NAJVEĆI NEPRIJATELJ U ELITI: Sve otkriveno UŽIVO u programu!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić progovorila o odnosu sa Bebicom i Zolom!

MILJANU KULIĆ STIŽE NAJVEĆI NEPRIJATELJ U ELITI: Sve otkriveno UŽIVO u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Gledanje snimaka" sa voditeljem Milanom Miloševićem, Maja Marinković je ustala da prokomentariše ljubavni trougao između Miljane Kulić, Zole i Bebice. Situacija je postala veoma zanimljiva, kako za učesnike rijalitija, tako i za gledaoce.

Maja je istakla da je ova ljubavna dinamika veoma komplikovana i da je teško razumeti šta se tačno dešava među njima. Ona je pokušala da analizira postupke svih učesnika i da otkrije motive njihovog ponašanja.

Kako je Maja istakla, Miljana je u centru pažnje ovog ljubavnog trougla. Njena veza sa Zolom je veoma turbulentna, a ulazak Bebice dodatno komplikuje situaciju. Ono što je posebno zanimljivo jeste to što svaki od učesnika pokazuje različita osećanja u različitim trenucima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

 


Maja je naglasila da je ovo jedan od najintrigantnijih ljubavnih trouglova koji je ikada viđen u rijaliti programima. Iako je ljubavna drama često tema ovakvih emisija, ovakva dinamika među učesnicima je zaista retka.

- Jutros sam videla haos između Miljane i Zole i to ne vodi nikuda. neko će biti diskvalifikovan. Ja ću pokušati da popričam sa njom nakon emisije ako hoće. Ona voli Zolu ali se vezala za Bebicu i voli i njega ali na drugi način -rekla je Maja.

- Ja volim Bebicu i ne mogu da budem u kući jer me sve podseća na njega. Auto sam rekla da proda -rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Elita

 

- Ova devojka ne može da izdrži bez mene. Jutros je plakala kada sam je posavetovao da samo izađe normalna odavde. Ne znam šta da radim -rekao je Zola.

- Kao da voli sebe da muči, mora da se stavi na prvo mesto -rekla je Maja.

- Ja od jutros osećam takav bes prema njoj ali i takvu požudu da ne mogu da ti objasnim. Nakon svih dešavanja, ne želim sa njom ništa da imam, gadi mi se. Imam požudu prema svima osim prema njoj, kada bi mi prišla, verovatno bi mi se spustio -rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading