DA LI ĆE MAJA RAZVESTI NOVOG UČESNIKA ELITE?! Kada bude videla čime raspolaže Aleksa Erski - neće mariti za njegovu ženu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako komentarišu na društvenim mrežama, Maja Marinković je već bacila oko na novog, oženjenog učesnika Elite.

DA LI ĆE MAJA RAZVESTI NOVOG UČESNIKA ELITE?! Kada bude videla čime raspolaže Aleksa Erski - neće mariti za njegovu ženu! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Višestruko nagrađivani rvači, Elica i Aleksa Erski, sinoć su ušli u "Elitu" i napravili pravu pometnju među učesnicima ovog rijalitija. Kako je nekadašnji reprezantivac Srbije otkrio, svoju suprugu, bronzanu olimpijku Elicu upoznao je u Bugarskoj pre tri godine, a ove godine stali su na "ludi kamen".

Njihov instagram profil prepun je zajedničkih fotografija, međutim, niko nije mogao, a da ne zapazi brojne golišave fotografije na Aleksinom profilu.

Republika

Foto: Republika, Shutterstock

 

 

Naime, novi učesnik Elite se ne libi da pokaže mišićavo telo, pa se uglavnom fotografiše u kupaćem ili šortsu, a devojke ne prestaju da komentarišu njegov izgled i hvale ga.

Korisnici društvenih mreža su već doneli zaključak da je Maja Marinković bacila oko na njega i da neće mariti za činjenicu da je njegova supruga u rijalitiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading