POŽGAJ ŠTRAJKOVAO GLAĐU, ODBIJAO DA PRIMI INFUZIJU: Diskvalifkovani učesnik "Elite" napravio haos!

Autor: P. R.

Zadruga

23.11.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog samoinicijativnog napuštanja "Elite", Aleksandar Požgaj će morati da plati kaznu od 50.000 evra!

POŽGAJ ŠTRAJKOVAO GLAĐU, ODBIJAO DA PRIMI INFUZIJU: Diskvalifkovani učesnik "Elite" napravio haos!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon što je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima, produkcija rijaliitja "Elita" donela je odluku o diskvalifikaciji Aleksandra Požgaja, te će morati da plati odštetu u visini od 50.000 evra, kako je navedeno u saopštenju televizije Pink. Inače, ovaj kontroverzni učesnik je i ranije poznat po ispadima pred milionskim auditorijumom.

Naime, Požgaj je poznat po svojim učešćima u brojnim rijalitijima, a najviše po svojim dramatičnim nastupima. On se prvi put pojavio u rijalitiju "Parovi" gde se takmičio u čak nekoliko sezona. Međutim, njegov ulazak u "Elitu" posebno je ispraćen jer je najavljivao neviđeni spektakl, ali do toga, po svemu sudeći nije došlo.

Republika

Foto: Prntscrin

Aleksandar Požgaj Parovi

Podsećanja radi, na njega je 2018. godine nasrnuo takmičar Mladen Vuletić, koji ga je napao zbog provokacija prema tadašnjoj takmičarki "Parova" Dalili Dragojević. Produkcija rijalitija je oštro kaznila Vuletića zbog ovog incidenta, a novac zbog povrede je prebačen Požgaju kao kompenzacija za pretrpljenu štetu.

Osim ovog incidenta, u "Parovima" je bilo još nekoliko situacija u kojima je Aleksandar Požgaj bio u centru pažnje. On je, naime, u jednom trenutku odlučio da čak štrajkuje glađu i odbije da primi infuziju kako bi isterao svoje.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Požgaj Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading