MATORA NAŠLA NOVU DEVOJKU U ELITI: Anita se slomila na komade, već pala u ZABORAV!

Autor: P. R.

Zadruga

23.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Beloj kući!

MATORA NAŠLA NOVU DEVOJKU U ELITI: Anita se slomila na komade, već pala u ZABORAV!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora je nedavno pred milionskim auditorijumom u "Eliti" zatražila razvod od svoje supruge Anite Stanojlović, nakon što je isplivao sav prljav veš iz njihovog odnosa, a tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" pokrenula se tema oko Matorine navodne nove devojke u rijalitiju.

- Imaš li strah da će se Matora zaljubiti u Lejdi zato si joj rekla da smanji druženje - pitao je Milan Stanojlovićevu.

- Naravno da imam strah, vidim da je dobro savetuje, da joj je pravi prijatelj, nikad ne znam na čemu su - rekla je Anita na ivici suza.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora Elita 7 Zadruga

- Ja mislim da ona nije ljubomorna na mene, već želi da skrene sa njene glavne teme. Ja ni jednu komunikaciju sa ženom emotivnu nisam imala, ja mislim da ona pokreće novu temu da bi se njena ublažila. Imale smo samo par razgovora, mi ne provodimo vreme zajedno, ne blejimo nikad sami, nema tu nikakve bliskosti - istakla je Lejdi.

- Otkud potreba da idete zajedno na večeru, letovanja kad izađete - pitao je Milan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Elita 7 Zadruga

- Mi smo to dogovarale zajedno sa Ša da idemo svi zajedno, ne samo posebno Matora i ja, to bi sve bilo isključivo drugarski - rekla je Lejdi.

- Ja mislim da je Jovana svesna da meni to smeta, da me iritira i malo se sklonila od Lejdi. Nikad ne mogu da znam... Ja neću da se razvedem, i ako se to desi, ponovo ćemo se venčati tako da niko ne može da stane na put naše ljubavi - jecala je Stanojlovćeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading