ĐEDOVIĆ HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE IZ ELITE: Članu produkcije saopštio svoju bitnu ODLUKU!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko bez dlake na jeziku dao sud o gorućim temama u "Eliti"

ĐEDOVIĆ HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE IZ ELITE: Članu produkcije saopštio svoju bitnu ODLUKU!

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Đedović sinoć je razgovarao sa Darkom Tanasijevićem u "Šiša baru" o goućim temama u Eliti. On je prvo komentarisao ponašanje Anite Stanojlović nakon što se saznalo da je bila neverna Jovani Tomić Matoroj


- Vidiš da nij majka nije normalna, baba i deda, oni se tamo tuku i makljaju, to je meni sve Anita pričala. Radi se o velikom novcu, koji ne vidi 90% ljudi u životu. Standžu bi mogao da rokaš do smrti za te pare. Napada se Matea, ona je katastrofa čim je to dozvolila, ali ova nam je tu, koje je od nje javno napravila budalu. sedela u kući i sve radila tok je sedela sa njenim roditeljia. Šta sa 21 godinu traži da dokazuje da li je neko izbrisao? Šta šalje gole slike ako traži da ih neo izbriše? 21 godinu?! Monstrumi - govorio je Marko, a onda istakao da misli da Anita glumi žrtvu:

- Dok je kod Matore izazivala sažaljenje sve ju je bolelo, dok Matora nije odbila čokoladicu, a sad kaže da se vraća na staro i kako će da se vidi stara Anita. To dete nije normalno, to su katastrofalni ljudi.  Traži pare da čuva unuče od ćerke koju ima 21 godinu. Vratila je Matoroj stvari, kako bi joj nabila grižu savesti jer kao nema, pa neka joj kupi mama - nastavio je Đedović. 

Đedović je takođe prokomentarisao odnos Aneli Ahmić, Marka Janjuševića Janjuša i haosa koji je njima napravila Maja Marinković otkako je ušla u Belu kuću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović Elita

- Janjuš se ružno ponaša, na svađe sa Majom sam godinama navikao, oguglao sam na to. Ja sam siguran da je Janjuš zaljubljen u Aneli i da je odlepio, ne zna šta da radi jer je rekao ženi pred ulazak i verujem da je voli kao majku sopstvenog deteta. Ne poštuje je, voli je i trudi se da je poštuje. Ne mislim da prošle godine nije mogao nekoga da smuva, nego ga nije neka radila,  a Aneli mu se jako svidela jer nije glupa- On voli takve žene i boli ga što mu Aneli ne veruje n išta. Mene moli da ide kod njega da mu kažem da joj priše jer bi na svaki način da se pomiri sa njim - pričao je Đedović. 

Marko je prokomentarisao i raskid Teodore Balzak i Nikole Bukilića

- Meni je drago jer ne mogu više da stojim između ljudi, neko će štakom da me vikne. Šta treba da odem sa nekim da bi se nešto promenilo? Imai su uslove da uživaju i normalno se ponašaju. Ja sam rekao da ona nema pravo ništa da zameri nakon prvog pomirenja, jer znači da joj to odgovara i da je loži. Maja je meni rekla da je Nikola jako podseća na Cara, ona bi malo da se igra, a i radi je taj tip muškarca. Ako krene između Maje i Bukilića ja ću da se diskvalifikujem, na tobogan ili neka mi daju lopovsku. Maju to loži, ali njoj je bilo zanimljivo i sa Filipom da se sprda, pa kako je završila. Ovo je taj tip i nije isključeno da se Maja zaljubi - pričao je Đedović. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading