ŠOK VIDEO ENE JANJUŠEVIĆ U JEKU SKANDALA: Uhvatili smo Janjuševu bivšu ženu NA DELU, dok je VARA sa Majom i Aneli, evo sa kim ona provodi vreme! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi ekskluzivan video Ene Janjušević!

 

 

Bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša, Ena Janjušević uhvaćena je u večernjim satima u jednom tržnom centru u Beogradu, sa ćerkom Krunom. Kako saznaje portal Republika, koja je i uhvatila Enu ekskluzivno u jeku skandala njenog bivšeg, ona je večeras ćerki proslavila rođendan. 

Paparaco oko zabeležilo je nekoliko kadrova, na kojima se vidi Ena kako sve vreme priča na telefon, dok je njena ćerka Kruna veselo trčkarala sa drugarima po igraonici. 

Podsetimo, Maja Marinković prošlog u ponedeljak ušla je u rijaliti ,,Elita", a tom priikom mu je ponela poklon, trenerku, budući da mu je Ena poslala prljave i male stvari, što je njega ostavilo šokiranim, te ju je psovao sve vreme. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.11.2023 00:30

Od nje nije zasluzio ni te prljave stvari