JANJUŠEVA ŽENA JE JADNICA KOJA VOLI LOVU: Maja Marinković odlučila da bivšem napravi PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva odlučila da pokaže pravo lice svog bivšeg dečka!

JANJUŠEVA ŽENA JE JADNICA KOJA VOLI LOVU: Maja Marinković odlučila da bivšem napravi PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Maja Marinković ušla je u "Elitu" pre nekoliko dana i najavila početak rijalitija. Iskusna učesnica  spremna je da svima zaprži čorbu, a iako je pre ulaska tvrdila da se sa Markom Janjuševićem Janjušem nikad neće pomiriti, bacila mu je udicu odmah s vrata, pa su se izgrlili i izljubili. 

Maja je, naravno, odmah udarila na Aneli Ahmić, prema kojoj Janjuš gaji otvorene simpatije. 

- Maji je prvi cilj da rasturi odnos Aneli i Janjuša i dokaže svima da je ona njegova najveća ljubav. Ne zato što želi ponovo da bude sa Markom, već da bi se osvetila Aneli koja je često uzimala u usta i spominjača u negativnom kontekstu. Ma tek će sad da krene šou, rekli mi je: Pokazaću svima ko je Janjuš". Maji nije žao ni Janjuševe žene, o njoj nema lepo mišljenje. Smatea da niko normalan ne bi mogao da oprosti mužu javnu prevaru i da i dalje gleda muža kako zavodi druge žene, a uz to da mu šalje garderobu u rijaliti. Maja će zavesti Janjuša, u to sam sigurna, samo da njoj tamo ne bi bilo dosadno, a i da pokaže svima kakav je. Ona je sigurna da bi on bio sa Aneli da je dobro zagrejan, ali nije ona Maja - govori za Svet drugarica Marinkovićeve. 

Republika

Foto: tv pink

Janjuš, Aneli i Maja Elita

Maja je pred sam ulazak u "Elitu" komentarisala Janjuša i njegovu ženu. 

- Janjuševa žena je jadnica, ali voli lovu očigledno. Tako je izabrala, pa sad neka ćuti i gleda kako je vara. Ja sam njegova životna ljubav. Totalno sam spremna za ulazak i od večeras više ništa neće biti isto. Toliko su me dozivali, a videćemo da li će biti toliko hrabri da mi sve kaću u lice. Nedostaje mi Bela kuća, to je moj drugi dom. Janjuš me se plaši, ali me priželjkuje. Ja sam bila i ostala njegova najveća ljubav. On je moja prošlost, više me ne zanima. biću brutalna i vratiću miševe u rupu - govorila je Maja pred ulazak, prenosi Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading