MAJA RASTAVILA ANELI I JANJUŠA, pa ga naterila da se obrati ENI - niko nije verovao da će OVO priznati!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se posvađala sa bivšim ljubavnikom, kog je razvela od supruge, pred kojom se on sada, kako ona smatra, lažno pere.

MAJA RASTAVILA ANELI I JANJUŠA, pa ga naterila da se obrati ENI - niko nije verovao da će OVO priznati!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Ulazak Maje Marinković u "Elitu" poremetio je sve planove novopečenog para Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, a starleta, kako je zakoračila u Belu kuću, napravila je haos. Trebalo joj je nekoliko minuta da rastavi Janjuša od Aneli, a onda se na krv i nož posvađala sa svojim Jaškom, kako zove Janjuša.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/pink.rs

Maja Marinković ušla u "Elitu" s namerom da rasturi Janjušu novu avanturu

Naime, nakon što je Maja samo Janjušu donela poklon, Aneli je odlučila da stavi tačku na njihov odnos zato što nije mogla da podnese da Maja njenog dečka ljubi kad hoće i da leži s njim u krevetu. Međutim, Marinkovićka je Janjuša izvela iz takta kad mu je pomenula ženu Enu, pa su se i njih dvoje žestoko posvađali.

- Terajte se više obe u pi*ku materinu. Da li Aneli misli da bih ja bio s Majom? Evo, baš me briga. Draga Ena, ženo moja, da znaš da ne brineš, ja samo ovde je*em ovakve kurve kao što su njih dve - rekao je Janjuš, a na to se odmah nadovezala Maja:

- Pozdrav za Enu, nek ti pošalje neke stvari. Ćerka te gleda kako se valjaš po krevetu s onom prljavušom. Jesi li ti svestan na šta si spao posle mene?

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević poručio Eni da nju voli, a da se sa ostalim samo igra

Nakon toga Janjuš je počeo najgnusnije da je vređa, a onda priznao da mu je žao Aneli i da na sve načine pokušava da se skloni od nje i osećanja koja ima prema njoj.

- Meni je žao ove devojke, ja jesam pogrešio, ali šta da radim. Na sve načine pokušavam da se sklonim od nje i eto. Nisam planirao da se Aneli zaljubi u mene, nisam hteo da je povredim. Takav sam, brzo se zaljubim, ali se još brže odljubim, samo me ova budala drži iako je najgora od svih. Maja jeste budala, toliko me iznervira da mi dođe da je zadavim, ali nekako ispadne da se uvek vraćam njoj, a to neću - rekao je Janjuš, a Maja je nakon toga poludela i otkrila da joj je Jnjauš tokom letao slao poruke.

- On je meni slao poruke tokom leta. Taki, objavi sve. Nemoj tu da se*eš da ti je žao Aneli i pozdravljaš Enu kad samo mene voliš. Znam da si još zaljubljen u mene - poručila je ona.

Nakon toga svađa se nastavila ispred Bele kuće, a obezbeđenje je sve vreme bilo tu da ne bi došlo do incidenta budući da svi znaju da je Maja sklona tučama.

Marinkovićka: Janjuševa žena je jadnica, ćuti i gleda kako je vara

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je Janušu pomrsila konce i sa Aneli Ahmić

Maja je pred sam ulazak u "Elitu" komentarisala Janjuša i njegovu ženu Enu.

- Janjuševa žena je jadnica, ali voli lovu očigledno. Tako je izabrala, pa sad neka ćuti i gleda kako je vara. Ja sam njegova životna ljubav. Totalno sam spremna za sve što me čeka. Toliko su me dozivali, a videćemo da li će biti toliko hrabri da mi sve kažu u lice. Janjuš me se plaši, ali me priželjkuje. Ja sam bila i ostala njegova najveća ljubav. Biću brutalna i vratiću miševe u rupu - govorila je Maja pred ulazak u rijaliti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading