UTRIPOVAO DA JE FILIP CAR?! Janjuš kao pušten s lanca: Prevario Aneli s Majom, pa jednu učesnicu "Elite" PONIZIO NAJSTRAŠNIJE!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo ga je Aneli na žurki oterala od sebe, on se vratio kod Marinkovićke, pa mu je Jovana Cvijanović završila u krilu, posle čega se vratio kod Sarajke u krevet.

UTRIPOVAO DA JE FILIP CAR?! Janjuš kao pušten s lanca: Prevario Aneli s Majom, pa jednu učesnicu "Elite" PONIZIO NAJSTRAŠNIJE!

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić, ATAImages

Otkako se u Beloj kući pojavila Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš ne zna kud udara, pa se na žurki koja je preksinoć održana u "Eliti" ponašao kao da je pušten s lanca. Naime, on se prvo posvađao s Aneli Ahmić zbog svoje bivše ljubavi s kojom se grlio i plesao kao u srećna vremana, a kako je noć tekla, zakopao je ratnu sekiru i s Jovanom Cvijanović, koja mu je u strasnom zanosu na kraju završila u krilu, da bi na kraju ipak otišao u krevet i zaspao pored Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je prvo Janjuša oterala od sebe zbog bliskosti s Majom


Svemu je prethodila njegova svađa sa Sarajkom s kojom se u ovoj sezoni rijalitija Janjuš zbližio, ali je njihov odnos poremetio Majin ulazak. Ahmićka mu sve vreme prebacuje što se ponovo intimizira s Marinkovićkom, a to je kulminiralo na žurki na kojoj je elitne učesnike zabavljala popularna folkerka Elma Sinanović. Aneli nije htela da čuje za Janjuša, pa ga je oterala od sebe, a on je to brže-bolje iskoristio da se opet približi Maji.


- Napravila si mi ozbiljan, problem, jao, cirkus si mi napravila - rekao je Janjuš.
- Pa to nije moj problem - smejala mu se Maja.
- Namerno radiš neke stvari - uzvratio je bivši košarkaš, ali ga je Marinkovićka vrlo brzo izgustirala.


Tada je na scenu stupila Jovana, koja od ulaska u rijaliti tvrdi da je bivša devojka MC Stojana.
- Najlepša si večeras, možeš li me zagrliti - krenuo je Janjuš u niski start, pa zaplesao s Cvijanovićkom.


Kad ih je ugledao njegov i Anelin rijaliti-sin Uroš Stanić, Janjušević mu je sugerisao da ne treba da ga cinkari kod majke zbog drugih žena. A kada je krenuo sa žurke poveo je sa sobom i Jovanu, koja mu je u dvorištu sela u krilo, dok ju je Marko sve vreme vaćario pred cimerima koji su se našli tu s njima u društvu.
- Ja bih sada najviše voleo da mi pop**iš - rekao je Janjuš.
- Znam ja da bi ti to voleo, ali ne mogu - odgovorila mu je Jovana.
- Razneo bih te kao dinamit, napravio bih ti cirkus sada - zarežao je Janjuš ponesen strašću.


Na kraju se ipak vratio kod Ahmićke, koja ga je posle svega dočekala raširenih ruku. Njih dvoje su posle svađe dokazali po ko zna koji put da ne mogu jedno bez drugog i ušuškali se u krevet.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević ipak je na kraju završio u krevetu sa Aneli


Ležali su zagrljeni, a u jednom momentu on je odlučio da se okrene, ne očekujući da je Aneli majica skroz podignuta, te su joj sevnule gole grudi, nakon čega mu je prebacila kakav joj je pakao priredio tokom žurke.


Maja Janjušu poklonila
Desingeričinu trenerku?

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

Dragomir Despić Desingerica i Maja su letos dovođeni u vezu

Budući da mu je supruga Ena poslala male i prljave stvari, Maja je iskoristila priliku da Janjuša iznenadi novom trenerkom.

Čim je ušla u "Elitu", odmah je rekla da je donela poklon svom Jašku, ali mnogi sad misle da je ona zapravo napravila foru s tim i poklonila mu Desingeričinu garderobu, koji se takođe profesionalno bavio svojevremeno košarkom.


- "Ovo Maja donela Janjušu trenerku od Desingerice", "Janjuše, brate, to je nosio Desingerica tata pre tebe" - pljuštali su komentari na društvenim mrežama kako mu je Maja ipak nabila rogove i donela mu iznošene stvari repera s kojim je letos dovođena u vezu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MINA

16.11.2023 08:05

obican smrad nepismeni klosar caru nemoye da prismrdi car je frajercina

ELENA

16.11.2023 15:22

KLOSARCINA I DRIPAC LJIGAVAC