MAJA MARINKOVIĆ UPRAVO ULAZI U ELITU, NAJAVILA HAOS UŽIVO NA PINKU: Aneli i Janjuš prvi na udaru, odmah će osvetiti Staniju!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je spremna za ulazak u Elitu, gde će se suočiti sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem.

MAJA MARINKOVIĆ UPRAVO ULAZI U ELITU, NAJAVILA HAOS UŽIVO NA PINKU: Aneli i Janjuš prvi na udaru, odmah će osvetiti Staniju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je Republika nedavno otkrila, bivša zadrugarka Maja Marinković večeras postaje zvanična učesnica "Elite". Maja će ući u Belu kuću, a potom će početi i prvi "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u "Eliti".

Iako učesnici Elite ni ne slute šta im je pripremio Veliki šef, Maja Marinković je spremna za ulazak i na samom početku najavila je totalni haos.

Podsetimo, Maja je još letos potpisala ugovor sa Pinkom, ali je zbog operacije zadnjice morala da odloži svoj ulazak. Sada je konačno došao trenutak da ona uđe u Belu kuću i pomrsi konce svima, a prvi na udaru biće Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading