DUŠICI JAKOVLJEVIĆ RADE O GLAVI: Nakon OTKAZA na Pinku, voditeljka objavila snimak sa kamere!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević objavila kako sada izgleda!

DUŠICI JAKOVLJEVIĆ RADE O GLAVI: Nakon OTKAZA na Pinku, voditeljka objavila snimak sa kamere!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Ova vest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Međutim, nakon otkaza na Pink televiziji, Dušica je objavila najnovije informacije o sebi, te je tako na Instagrma profilu pratiocima pokazala kako izgleda nova ona. Dušica je otišla kod frizera, koji joj je popravio izrastak, a ona je to usnimila i objavila na Instagram storiju. 

 

Mnogi su se iznenadili kada je ona nakon decenijskog rada u ružičastom jatu, donela odluku da iz njega odleti. 

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević Instagram

 

Nikad bolje sam. Nije ispao skandal, odjeknulo jeste, ali prosto, došlo je do prekretnice u mom životu, to je sasvim okej. Odluka je bila moja, bilo je mnogo faktora. Nijedan brak se ne raspadne kada su dvoje srećni u ljubavi, iako ja nisam bila nesrećna. Ali bilo je nekoliko faktora koji su tinjali neko vreme. Dobila sam ponudu koja se ne odbija. Ne bih da ulazim u to šta je tinjalo, ja i dalje cenim tu kuću, ljude sa kojima sam toliko godina radila, nemam ništa loše da kažem o čelnicima Pinka. Ali profesionalno je došlo do prezasićenja. Želim da iskoristim sve potencijale - rekla je Dušica za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tuka

12.11.2023 03:27

E jadnica. Tuga.

dušanka

12.11.2023 05:10

Koje potencijale ti imaš, koje nisi imala ni pre PINK-a, da za koje NIKAD NISMO ČULI, KAO NI ZA TEBE...do pojave na PINK-U...sad ti je skočila cena, zahvaljujući Željku i Milici Mitrović, i dobila si bolju...MATERIJALNU PONUDU...naravno da novac stoji iza svega i iznad svega...ali koliko ćeš biti interesantna novim poslodavcima i za nove projekte kad se slegne sva ova pompa oko tvog odlaska...veoma brzo ćeš medijski da padneš u zaborav...na tvoju žalost...i grebaćeš na vrata PINK-A...jer si naučila na OTMENI ŽIVOT poslednjih 10-tak godina...veruj da širokim narodnim masama, koji žive od prosečne plate i prosečne penzije, nisi TI INTERESANTNA...niti bitna...Neka ti je sa srećom...ŽIVA BILA I UDALA SE...bogato, naravno, iako je i to teško u tvojim godinama, bez obzira na sva tvoja ulaganja u sebe i svoj fizički izgled...kako se nisi zabunila da uložiš taj novac u svoje profesionalno napredovanje...doškolovavanje...ali...kompleksi čine svoje, i to te je pojelo...