OVAKO SU SE PLJUVALE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ: Danas izlaze zajedno i lumpuju do jutra, a nekad je sve gorelo od ŽESTOKIH PROZIVKI!

Autor:

Zabava

09.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo zajedničko pojavljivanje iznenadilo je sve na društvenim mrežama.

OVAKO SU SE PLJUVALE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ: Danas izlaze zajedno i lumpuju do jutra, a nekad je sve gorelo od ŽESTOKIH PROZIVKI!

Foto: TV Pink

Na društvenim mrežama danas se munjavitom brzinom proširila fotografija bivše Pinkove voditeljke Dušica Jakovljević i nekadašnje zadrugarke Anđele Đuričić, koje su se zajedno pojavile na premijei filma Ace Lukasa u Sarajevu. Njih dve su nakon toga zajedno završile i u izlasku, a atmosfera iz noćnog provoda takođe je isplivala na društvenim mrežama. 

Spoj Anđele i Dušice mnoge je iznenadio jer je letos došlo do žestoke svađe, kad je Dušica tokom emisije "Narod pita" komentarisala Anđelu i njeno učešće u tad još uvek tekućoj rijaliti sezoni. Kako se Anđeli nije dopalo to što je Dušica govorila javno ju je napala da laže.

- Neprofesionalno je da jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić. To je verovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao - rekla je tada Anđela za 24 sedam, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić

Dušica na to nije ostala imuna, pa je stigla žestoka povratna bivše voditeljke sa ružičaste televizije.

- Ja nisam učesnik "Zadruge" i ne želim da komentarišem zadrugare - rekla je tada Dušica za "Espreso", pa se dotakla i sporne fotografije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

- Mi smo u emisiji dobili tu informaciju, ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjavam, to je bila informacija koju smo u tom trenutku dobili - naglasila je Jakovljevićeva i dodala:

- Dakle, u tom momentu nismo znali da je reč o fotomontaži, ja sam to kasnije videla, prosledili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da... Potkrade se nekada i greška. Inače pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam videla, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gde plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam videla, a Anđeli želim sve najbolje - rekla je Dušica i tako stavila tačku svađu sa Crnogorkom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Dušica Jakovljević i Anđela Đuričić

Mnoge interesuje kako nakon svega ovoga izgleda njihov odnos, pošto nisu naivne reči koje su pale, a sad izlaze zajedno i provode se do jutra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading