ONA JE BUDUĆA UČESNICA ELITE, U ŠIMANOVCE STIŽE SA ŠOK DOKAZIMA O ANELI AHMIĆ: Ovo su najmračnije tajne Asminove bivše!

Autor:

Zadruga

06.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica Elite spremna je da raskrinka Aneli Ahmić i suoči se sa njom u rijalitijul.

ONA JE BUDUĆA UČESNICA ELITE, U ŠIMANOVCE STIŽE SA ŠOK DOKAZIMA O ANELI AHMIĆ: Ovo su najmračnije tajne Asminove bivše!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

TikTokerka Edina Šerifović vrlo dobro poznaje Aneli Ahmić i želi da je totalno raskrinka, pa najavljuje ulazak u Elitu, sa svim dokazima. Njoj je Sita, Anelina sestra, pretila zbog svega što je iznela, ali to nije zaustavilo TikTokerku, koja je za Skandal otkrila da je Aneli i zatrudnela, samo da ne bi otišla u zatvor.

Takođe je naglasila da je Aneli Asminu Durdžiću opraštala prevare, tako što mu je iste naplaćivala, pa joj je sve to odgovoralo.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Mnogo toga ja znam o Aneli, zato se i plaši da ja uđem. Bavila se prostitucijom, taj posao je počela da radi u Švajcarskoj, kraja je novac isto. Nju su proterali iz Berlina, imam mnogo dokaza, imam čak i sliku. To sa Asminom je sve isplanirala, zato što su nju proterali iz Berlina, on to ništa nije znao, ona je u kratkom periodu zatrudnela. Moj ulazak unutra bi bio šou - govorila je Edina za Skandal.

Republika

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Što se Janjuša i nje tiče, mislim da oboje igraju igru. Mislim da su se dogovorili pre ulaska u rijaliti. Ja sam isti temperament kao Maja Marinković, možda i luđa od nje - rekla je Edina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading