JANJUŠ ZAPENIO NA MUŠKARCE ZBOG ANELI: Saznao da o njoj imaju BLUDNE MISLI, žele da je samo odvuku u KREVET!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva saznala šta zapravo muškarci misle o njoj.

JANJUŠ ZAPENIO NA MUŠKARCE ZBOG ANELI: Saznao da o njoj imaju BLUDNE MISLI, žele da je samo odvuku u KREVET!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je tokom emisije "Gledanje snimaka" emotivan prilog u kojem Nemanja Gačić na jako vulgaran način govori o svojim fantazijama prema Aneli Ahmić. Mnoge stanare Bele kuće iznenadilo je da on ima takvo mišljenje o svojoj cimerki, a najburniju rekaciju imao je Marko Janjušević Janjuš

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Emisija Gledanje snimaka Elita

Naime, Nemanja je pred svima govorio kako misli da je Aneli potreban žestok intiman odnos i da ga do sad nije imala, kao i da mu je jako privlačna i da mu se mnogo dopada njen stajling. 

- Ja nisam tip žene kojoj je preterano bitan s*ks, volim da se zagrlim. Ja mogu bez s*ksa dugo i nije mi bitan, bitnija mi je pažnja i lepe reči. Nemanja je rekao da sam ja najlepša žena, a sad govori nešto drugo - govorila je Aneli. 

- Meni se sviđa njen stajling, ono što oblači, to mi je top. Ona šta god da obuče, meni je to top. Rekao sam da je niko dobro nije otresao i stojim iza toga. Ona nije doživela ozbiljan s*ks, da bi joj se to svidelo. Ubeđen sam da nije imala pravog muškarca pored sebe - rekao je Nemanja Gačić. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Nemanja Gačić

Janjuš je nakon Nemanjinog izlaganja osetio potrebu da stane u zaštitu Aneli i svega što je Gačić izgovorio na njen račun. 

- Oni imaju pravo da d*kaju. Nismo mi u vezi, muž i žena da meni smeta. Kad sam u vezi, jako bi bi mi smetalo. Zamisli da je neko u vezi i da neko komentariše. Njen izgled i sve njeno mislim da je zadnje što neko može da joj kaže je da je tranvestit. Što se s*ksa tiče mislim da je to jako ružno, ali on njoj nije drug, ni prijatelj, pa da ne može to da kaže. Odmah može da vidi da joj ti ljudi ne misle dobro i da nemaju o njoj dobro mišljenje, ako posle svega provodi vreme sa tim ljudima onda nije normalna - govorio je Janjuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading