ANELI I JANJUŠ U AKCIJI, NJOJ SVE SEVNULO: Učesnica Elite u naletu strasti pokazala GOLU ZADNJICU!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ispred kamere pokazala svoje intimne delove.

ANELI I JANJUŠ U AKCIJI, NJOJ SVE SEVNULO: Učesnica Elite u naletu strasti pokazala GOLU ZADNJICU!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu. Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj ondos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči inastave sa druženjem.

Iz dana u dan njih dvoje sve više prelaze granice koje su jedno drugom postavili, a posebno je napetno od ponedeljka, otkako dele krevet u kući odabranih. Njih dvoje su sve prisniji, a na društvenim mrežama svakodnevno isplivavaju vreli dodiri, koje su njih dvoje mislili da su uspeli da sakriju od kamera. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

Naime, oni su razmenjivali nežnosti i kući idabranih i strastveno se grlili, a Ahmićeva je u jednom trenutku pokazala previše. Njoj se podigla suknja i sevnula joj jse cela gola zadnjica, što Janjušu očigledno ne predstavlja nikakav problem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Mnoge zanima koliko dugo će njih dvoje moći da se kontrolišu i kad će uploviti u vezu, jer su oboje priznali da imaju osećanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading