TEODORA BALZAK DOTAKLA DNO: Nema gram dostojanstva, BRUTALNOM AKCIJOM sa Bukilićem izazvala POTRES u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle žestokih svađa i gnusnih uvreda odlučili da svojoj ljubavi daju novu priliku.

TEODORA BALZAK DOTAKLA DNO: Nema gram dostojanstva, BRUTALNOM AKCIJOM sa Bukilićem izazvala POTRES u Šimanovcima!

Foto: TV Pink/printscreen

Ljubavna saga između Teodore Balzak i Nikole Bukilića nastavlja da iznenađuje javnost. Iako su oboje bili striktni da se neće pomiriti, njih dvoje su ovog jutra odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Njih dvoje su tokom boravka u rehabu započeli vrelu akciju koja je zatresla zidove.

Teodora i Nikola su odlučili da se osame i prespavaju u rehabu kako bi imali privatnost i pokušali da porade na svom odnosu koji je imao ozbiljne turbulencije prethodnih dana. Umesto mirnog sna, njihova strastvena ljubav ponovno je buknula, pa su se njih dvoje prepustili nežnostima, nakon kojih su prešli na žestoku akciju. 

Ovo neočekivano pomirenje i strastveni susret Teodore i Nikole izazvali su oduševljenje među njihovim fanovima. Mnogi su bili iznenađeni i oduševljeni ovom novom preokretom u njihovoj romansi. Međutim, po društvenim mrežama nižu se i negativni komentari jer mnogi smatraju da je Teodora ovim pomirenjem sebe ponizila kao nikad i da Nikola nije zaslužio da mu ona pređe preko svega što se izdešavalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading