OVAKVU VRELU AKCIJU JOŠ NISTE VIDELI: Trese se Bela kuća, Crnogorac dao svoj maksimum!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da odole strastima, zatresla se jorgan planina.

OVAKVU VRELU AKCIJU JOŠ NISTE VIDELI: Trese se Bela kuća, Crnogorac dao svoj maksimum!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u Beloj kući došlo do jedne žestoke akcije u sitnim satima između Teodore Balzak i Nikole Bukilića. Njih dvoje su jedva dočekali da se ugase svetla i cimeri legnu da spavaju kako bi se ispod jorgan planine prepustili stastima i nežnostima. 

Bukilić je pre samo nekoliko dana bio izveden iz rijalitija jer je morao da nogu da mu se stavi gips, nakon što je u naletu besa udario u stakleni stub u dnevnoj sobi. Međutim, sad je jasno da njega ništa ne može da spreči kad mu je do inzimnosti sa njegovom devojkom, pa je čak i povređen bio u punoj snazi. 

Do sad u rijalitiju još nije bila situacija da neko ima vrelu akciju dok je zamotan u gips, pa je ova situacija zaspejala pratioce rijalitija na društvenim mrežama. 

Balzakova je nekoliko puta pokušavala da pobegne iz ovog odnosa i odupre se emocijama koje oseća prema njemu, ali su osećanja očigledno preovladava, pa su već danima u ljubavi i nemaju problem da pred svima pokažu koliko im je stalo jedno do drugog. 

Mnogi učesnici "Elite" imaju osećaj da će ovo biti najturbulentnija veza u ovoj sezoni i da će zbog njihovih karaktera imat velike probleme i oscijalcije u odnosu, a ostaje da vidimo da li će se to ostvariti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading