POTRES U ŠIMANOVCIMA! Skandali TRESU "Elitu" - nastao haos zbog ljubavnog TROUGLA i KRAĐE!

Autor:

Zadruga

01.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja žurka u "Eliti" potpuno poremetila dešavanja na imanju!

POTRES U ŠIMANOVCIMA! Skandali TRESU "Elitu" - nastao haos zbog ljubavnog TROUGLA i KRAĐE!

Foto: Pink

Elita

Sinoć su se u "Eliti" nakon žurke smuvali učesnici Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez, što je izazvala potres u Šimanovcima. Lejdi Di, koja se pre toga ljubila sa Munjezom, bila je skrhana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di se žali na Munjeza

- Insistirao je da ga poljubim, možda me je dva puta poljubio u ugao na blic zakačio me ako se to računa, ali on zna da ja kad se poljubim da sam ja u vezi, a nisam htela da se poljubim sa njim jer sam osetila da to nije iskreno. Meni kad je do nekoga stalo ja ne gledam druge i ne zanimaju me - rekla je Lejdi.

Istovremeno, Stefani je otišla da porazgovara sa svojim bivšim Lukom Majčicom, a on se požalio da mu je Danijel ukrao i gaće i devojku.

- Dvoje bokserica, dve majice su mi kod njega, uzme mi robu i ne zna da vrati. Mislim ti ćeš mu ovo preneti ali boli me ku*ac - rekao je Luka.

- Neću mu reći - rekla je Stefani.

- Da ne bude da ti se ja sad nabacujem, pa da budu scene, samo se ograđujem. Sa mnom uvek možeš popiti kafu i zapaliti cigaru, krivo mi je što si me za*ebala jer je ispalo malo jadno - dodao je Majčica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefani priča sa Lukom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading