"NIKOGA NISAM BRANILA": Dušica Jakovljević brutalno iskreno o Ani Ćurčić - voditeljka progovorila o MANIPULACIJAMA!

Autor:

Zadruga

01.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka rijalitija "Elita" otkrila šta misli o drugoplasiranjoj takmičarki "Zadruge 6"!

"NIKOGA NISAM BRANILA": Dušica Jakovljević brutalno iskreno o Ani Ćurčić - voditeljka progovorila o MANIPULACIJAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o bivšim i sadašnjim učesnicima, te otkrila kakvo mišljenje ima o njima. Popularna voditeljka, koja profesionalno obavlja svoj posao i važi za strah i trepet u Beloj kući, prvo je za "Star" otkrila šta misli o drugoplasiranoj takmičarki "Zadruge 6", Ani Ćurčić.

Republika

Foto: ATA Images

Dušica i Ana

- Ana je neko ko je za najkraće vreme od ulaska u "Zadrugu", pa tokom njenog boravka tamo, okrenula jako velik broj publike za 180 stepeni. Mislim da nije očekivala da će do te mere ići zadiranje u prošlost, otkrivanje nekih ličnih stvari i mislim da mnogi učesnici nisu svesni da zapravo ulaskom u rijaliti daju svoj život, pa nekada i svoje najveće tajne i boli na dlanu. A to se upravo desilo Ani - istakla je Dušica za gorepomenuti list.

Da li smatraš da je uspela da izmanipuliše narod?

- Ne verujem da je imala cilj da manipuliše ljudima, mislim da nije znala da će se toliko zadirati u intimu. Ja uvek imam najbolje mišljenje dok se ne dokaže suprotno. Mislim da je bila povređena, da je bila ljuta i mislim da je bila podstaknuta podrškom da ona može to što bismo mi sve žene uradile da smo u takvoj situaciji, da možemo da uđemo i objasnimo neke stvari i da to nije lako.

Kako komentarišeš Milenu Kačavendu?

- Milena je kao i u prošloj sezoni, Zvezdan i Ana Ćurčić.  Ona je sa beogradskog asfalta, nosi prezime Kačavenda i možda nije bilo za očekivati, kao ni za Zvezdana, da će ući u rijaliti, ipak pripada nekom drugačijem vremenu i prostoru, ali to i pokazuje da je rijaliti namenjen svakom. Ona se snašla fenomenalno, tako i izgleda, ima svoje ja - priznaje Dušica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Ova situacija sa lažnim verenikom, veruješ li u njenu priču?

- Mi žene verujemo u ljubav, koliko znam reč je o prevarantu i da ona nije prva žrtva prevare, to može da se desi svakome. Nikad ne reci nikada, svako može biti potencijalni prevarant. Strašno šta joj se dogodilo.

Šta misliš o situaciji između Aleks i Cara?

- Drago mi je jer stiže jedna bebica na svet, mislim da će Aleks biti divna majka i mislim da će Filip biti dobar otac, volela bih da se situacija kod njih popravi. Kao i svakom paru želim im da se strasti primire, nije to lako, to su veliki lomovi i dolazak bebe na svet, koliko god da je lep, to je ujedno i stresna situacija za oba partnera, pitaš se šta sad da radiš. Ipak to menja živote svih nas koje smo živeli do tada. Ja se nadam da će naći zajednički jezik. 

Republika

Foto: shutterstock, Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Car i Aleks

Kažu da si branila Filipa Cara u emisiji kada je gostovala Aleksandra

- Vodim računa o tome da objektivno posmatram sve situacije. Ne mislim da sam ga branila, on jeste dao prilično svoj život i živce i mnoge stvari su se vrtele oko njega u prethodnim sezonama, kao i oko Aleksandre, ali branila nisam nikoga - poručila je, između ostalog, Dušica za "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading