"UBILA SI TROJE DECE, PROKLINJU TE IZ RAJA" Najskandalozniji sukob Miljane Kulić i Marka Đedovića, TRESU se Šimanovci! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos Miljane Kulić i Marka Đedovića trese Šimanovce!

"UBILA SI TROJE DECE, PROKLINJU TE IZ RAJA" Najskandalozniji sukob Miljane Kulić i Marka Đedovića, TRESU se Šimanovci! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Takmičari "Elite" Miljana Kulić i Marko Đedović nedavno su obnovili rat, koji iz dana i dan poprima sve veće razmere. Večeras su se pred emisiju "Gledanje snimaka" žestoko izvređali i pale su najteže reči.

- K*rvo, što si ubila decu? - pitao je Marko.

- Nastavi da jedeš g*vna dok se ne najedeš - odgovorila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Sukob Miljane i Đedovića

- Je li, k*rvo? A ona veća k*rva te podržavala. K*rvo od k*rve. Brzo, pij lekiće. Neće Bog da ti oprosti što si ubila decu i što pozdravljaš ubicu nečijeg deteta. Gorećete u paklu. Deca te proklinju iz raja. Tvoja deca te proklinju, k*rvetino. Krmačo, koliko si morala da platiš da te j*bu? Koliko si platila Bebici? Za sebe samo ili za mamu? Ubila si troje dece, a pozdravljaš osvedočenog ubicu, koji je osuđen na 15 godina zatvora (dečka svoje sestre), koji ti je sv*šavao po sestri. Treseš se k*rvo? Proklinju te deca nerođena, ubicu - dodao je Đedović.

- Mesto! Jesi loš gladan? Nastavi da jedeš g*vna. Nastavi da jedeš izmet, gladan si još, dok se ne najedeš! - obraćala se Miljana Marku kao da je pas.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Sukob Miljane i Đedovića

- Gde su ti mamici gaće? Razvelio je Bebica od k*rca. Gde su joj gaće? Snimio je Đedović. Što ste takve dr*lje? - nadovezao se Đedović.

- Priznaj da si se zaljubio u Bukilića, da ti se sviđa. Kaži Frančeku da te ne čeka - odbrusila je Kulićeva.

- K*rvo, neće te ni za pare više. Kad ti dođe Zoki, pa kad se zaljubi... Uđi, Zoki, da kažeš ko ju je snimao i šta je šmrkala. Narkomanko, našmrkanu te j*bu. Kako si tukla mamu ovde? Vi ste horor ovod društva i treba vas satrati - nastavio je Marko.

- Molim vas, ubacite jedan dobar k*romicin, da ga zadovolji, da ne bude ovoliko zao - rekla je Miljana.

Sukob se nastavio, a možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cilka

27.10.2023 09:42

Zgrozena sam Markovom ponašanjem I to je Socijalni radnik Uvek je bio zao ali ovo sad nisko nisko prenisko Ono vredjanje Ane pa Irine sad Miljane Cak se i Darko zapanjio kad je cuo sta izgovara pa ga je opomenuo Pretvorio se u hijenu I nikom nista Peva neke pesmice tapse rukama ma uzas

Cilka

27.10.2023 10:39

Socijalni radnik sa takvim recnikom i ponasanjem Uzas i bruka